Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda finale giderken, Aaahh Belinda ile Neslihan Atagül yine gündem oldu!

Gecenin Ucunda finale giderken, Aaahh Belinda ile Neslihan Atagül yine gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda dizisiyle kariyerinde yepyeni bir başlangıç yapan Neslihan Atagül, kocası Kadir Doğulu ile birlikte projenin yapım ortağı olarak yer aldı. Bu adım ile birlikte Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, kariyerlerine yeni bir dönem ekledi ve artık yapımcı olarak da çeşitli projelerin altına imzalarını atmaya başladı.

Star TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Gecenin Ucunda dizisi, 26. bölümü ile birlikte final yapacak. Şimdiye kadar 23 bölümü yayınlanan dizinin, geriye sadece 3 bölümü kaldı. Çekimleri de tamamlanan Gecenin Ucunda macerası ünlü çifte tam da istedikleri başarıyı getiremedi.

Dizinin Türkiye’de izleyicilerden yeterince ilgi görmemiş olmasına rağmen, yurt dışında daha büyük yankı yaratması dikkatlerden kaçmadı. Zaten dizisinin bir sezon yayında kalmasının sırrı da yurt dışı başarısı ve yabancı dizi hayranlarının projeye gösterdiği büyük ilgi olarak gösteriliyor.

Neslihan Atagül, halktan ilgi görmeye devam ediyor ve bir etkinlik için Taksim’de görüldüğünde sevenlerini de yanında buldu. Netflix’te yayınlanan Aaahh Belinda isimli sinema filminin yayınlanmasından da mutlu olan oyuncu, “Herkes çok beğendi, bizler de beğendik. Umarım izleyenler de beğenir. Heyecanlıyız. Elimizi hep birlikte bir işin altına koyduk. Umarım insanlar da sever” diye konuştu.

Müjde Ar’ın 37 yıl önce başrolünde yer aldığı ve Türk sinemasının önemli projelerinden olan Aaahh Belinda bu sefer Netflix için yeniden uyarlandı.

Neslihan Atagül, ortaya çıkan sonuçtan çok memnun kaldı. 7 Nisan’da Netflix’te yayınlanmasının ardından açıklamalar yapan oyuncu, senaryonun çok güzel yazıldığını ve çekimlerin de çok başarılı şekilde gerçekleştirildiğini anlattı.

Oyuncu, “Biz de elimizden geldiğince oynamaya gayret gösterdik. Şu an tepkileri almadan da hemen bir şey söylemek ne kadar ideal olur, pek bir fikrim yok. Biz sevdik, okurken de çok eğlendiğim, çekerken de çok güldüğün bir iş oldu.

Serkan Çayoğlu ile birlikte filmin başrolünde başarılı performansı ile sosyal medya ortamında da destek bulan Neslihan Atagül, oyunculuğa başlamaya düşünenlere kimseye aldırmadan, kendilerine güvenerek adımlar atmalarını ve iç seslerin dinlemeleri tavsiyesinde bulundu.