Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat 91. bölüm analizi, Cihangir, Ömer’in gözleri önünde vuruldu!

Teşkilat 91. bölüm analizi, Cihangir, Ömer’in gözleri önünde vuruldu!

tarafından ker_def

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, önceki akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın önceki akşam yayınlanan doksan birinci bölümünde yaşanan detaylar şöyle: Ömer’in yakalanmasıyla Neslihan masada, ekip ise sahada Ömer’i bulmak için seferber oldular. Cihangir yaptığı büyük hata sonucunda açığa alındı.

Ancak bu durum Cihangir’i durdurmadı ve Ömer’i bulmak için kaçak yollarla Beyrut’a Pehlivan ve Korkut’a destek olmaya gitti. Neslihan ise bir yanda Ömer için endişelenirken diğer yandan da Cihangir’in hamlesiyle büyük bir üzüntü yaşadı.

Anton, Ömer’i Şirket tarafından Cehennem Çukuru ismi verilen kimsenin bilmediği bir yerde tutmaya başladı.

Ömer, burada ele geçirilen başka istihbaratçılar olduğunu da gördü. İşkence altında olan Ömer yaptığı planla bulunduğu yerden kaçmayı başardı. Bu sırada farklı bir bölgede çatışmada olan Cihangir, Anton’u ele geçirdi.

Anton’un Ömer’in yerini teklif etmesiyle Cihangir ve Anton birlikte Ömer’e doğru yola çıktı. Ömer, Anton ve adamlarından kurtulacakken Anton, Cihangir’i Ömer’in gözleri önünde vurdu.