Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 49. bölümde yepyeni bir başlangıca imza atıldı!

Teşkilat dizisi 49. bölümde yepyeni bir başlangıca imza atıldı!

tarafından ker_def

İki sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olarak zirvelerde yer alan Teşkilat, 3. sezona da zirvede başladı. Teşkilat’ın kırk dokuzuncu bölümünde neler oldu? İşte detaylar: Kendi eliyle ekip arkadaşlarını ölüme göndermek zorunda kalan Zehra bu travmayı atlatamadı ve görevinden istifa etti.

Herkesten uzakta kızı Yağmur’la kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Zehra’nın geçmişi peşini bırakmadı. Geride kalanlar Zehra ile hesabını kapatmak isterken Zehra da istihbarattan bağımsız, canını ortaya koyduğu bir yola çıktı ve elde ettiği bilgilerle soluğu Kuzey Irak’ta aldı.

Üstün yeteneği ve azmiyle Milli İstihbarat Teşkilatı’nın gözdesi olan Ömer, Halit Başkan’ın talimatıyla ekibe katıldı. Ömer, SAT komandosu kardeşi Halim’in pusuya düşürülmesiyle büyük darbe aldı.

Teşkilat dizisi 49. bölümde yepyeni bir başlangıca imza atıldı! 7

Şirketin yok edilmesinin ardından derinlerdeki karanlık yapılanma yıllardır sinsice planladıkları terör devleti emellerini harekete geçirdi. Bu yapılanmanın meşru zeminde bir terör devleti kurmak için harekete geçtiğini öğrenen Halit Başkan bu durumu engellemek için bir operasyon başlattı. Halit Başkan’ın talimatıyla Uzay da İstanbul’da görevine döndü.

David Hartley’in kendisini uyarmasıyla Franscis, Halit Başkan ve Ömer’e saldırı düzenlese de başarılı olamadı. Zehra ise Francis’in peşinde olduğu kitabı ele geçirerek bir adım öne geçti.

Sacide yaşadığı evlat acısıyla bunca yıldan sonra Ömer’e gerçeği söylemek istedi. Ancak Efkar bunun tehlikeli olduğunu söyleyerek reddeti.

Ömer terör devletinin duyurulması için planlanan mitingi düzenlediği operasyonla sonlandırırken Zehra ile karşılaştı. İki eski arkadaş yıllar sonra birbirinden habersiz aynı hedef için karşı karşıya geldi.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor.

Murat Yıldırım (Ömer), Deniz Baysal Yurtcu (Zehra), Gürkan Uygun (Efkar Baba), Turgut Tunçalp (Halit), Levent Can (Hartley), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan), Ergün Metin (Bedro), Seren Deniz Yalçın (Helen), Yunus Narin (Sarışın), Atılay Uluışık (Sermet), Cansu Büşra Tuman (Celine), Ebru Nil Aydın (Sacide), Hande Dilan Hancı (Zeynep), Ela Naz Koçak (Yağmur)