Ana sayfa Dizi Haberleri Yazgı’dan sonra Aşk ve Umut şimdi de Toprak ile Fidan! Günlük diziler neden patlama yaptı?

Yazgı’dan sonra Aşk ve Umut şimdi de Toprak ile Fidan! Günlük diziler neden patlama yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’de Yazgı ile Kanal D’de Aşk ve Umut isimli yeni günlük diziler tanıtıldı. Şimdi de Star TV’nin yeni günlük dizi projesi olan Toprak ile Fidan’ın ilk fragmanı yayınlandı. Dizide, bir kazayla birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesi anlatılıyor. Dizinin başrollerinde Hazal Adıyaman ve Osman Aydın yer alıyor.

Son dönemde ana akım televizyon kanallarının gündüz kuşağında ve hafta içi her gün ekrana gelecek bir dizi yayınlama fikrinin altında, yurt dışı satışlarının çok iyi olması gösterilebilir. Özellikle günlük dizilere yönelik olarak Türkiye’de izleyicilerin bir alışkanlığı bulunuyor. Gündüz saatlerinde hafta içi bir diziyi sürekli izleme alışkanlığı birçok televizyon kanalını bu tür yapımlara fırsat vermeye itiyor.

Yazgı'dan sonra Aşk ve Umut şimdi de Toprak ile Fidan! Günlük diziler neden patlama yaptı? 8

Günlük diziler ayrıca yurt dışında ve özellikle de Latin Amerika ülkelerinde de heyecanla izleniyor ve Türk günlük dizilere olan yoğun yurt dışı talebi de biliniyor. İşte bu nedenle tv8’in Yazgı dizisi ile birlikte yeni bir atağını gördük. Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi başladı ve hafta içi her gün de izleyicileri tv8 ekranına davet ediyor.

Kanal D ise günlük dizi atağına Aşk ve Umut isimli proje ile katkı sundu. Aşk ve Umut dizisinin başrollerinde; Hakan Dinçkol, Cemre Kurum, Elif Eda Başlamışlı ve Furkan Okumuş bulunuyor.  Umudun, yeniden başlamanın ve aşkın hikayesinin konu alındığı dizinin fragmanları da heyecanı artırdı.

Yazgı'dan sonra Aşk ve Umut şimdi de Toprak ile Fidan! Günlük diziler neden patlama yaptı? 9

Televizyon kanallarının günlük dizi yarışında şimdi de Star TV’den Toprak ile Fidan isimli yeni dizi duyurusu geldi.

Yapımını OGM Pictures ve Stellar Yapım’ın üstlendiği, yakında Star ekranlarında olacak günlük dizi “Toprak ile Fidan” sete çıktı. Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç’ın senaryosunu yazdığı diziyi, Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun yönetiyor.

Dizinin ilk fragmanın da hikayenin ana kahramanlarından olan Fidan karakterinin, deniz kıyısına baygın şekilde sürüklenmesi ve bir kişi tarafından kurtarılması gösteriliyor. Sonrasında ise kocası Toprak ve oğlunu arayan kadının hüzün dolu anları dizinin de güçlü bir dram hikayesi ile geldiğini anlatıyor.