Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 73. bölüm analizi; Ömer, yeni bir mücadele içinde giriyor…

Teşkilat dizisi 73. bölüm analizi; Ömer, yeni bir mücadele içinde giriyor…

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’ın dün akşam ekrana gelen yetmiş ikinci bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı çarpıcı gelişmeler yaşandı. Soluksuz geçen bölüm sosyal medyada da çokça konuşuldu.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte detaylar: Ömer’in tedavi edilmesi için güvenli bölgeden çıkış yapıldı. Ancak örgüt mensupları Francis’in emriyle ekibi pusuya düşürdü. Gözleri önünde olanlara sessiz kalamayan Efkar çatışma sırasında Korkut’la birlikte gelerek Zehra’lara destek oldu.

Efkar ve Korkut’u karşısında gören Zehra büyük bir şaşkınlık yaşadı. Halit Başkan’ın sahadaki gizli elemanlarını tanımış olan Zehra, Efkar hakkındaki tüm gerçekleri de öğrendi.

Ömer’i kaybetme korkusuyla yüzleşen Zehra, Siyah İnci’nin cezasını kesmek için harekete geçti. Siyah İnci’ye ulaşmak için kendini tehlikeye atan Zehra’nın yardımına Korkut yetişti.

Diğer yanda önce Berlin sonra Kuzey Irak’ta bozguna uğrayan Hartley Francis’e, karşılık verilmeden Türkiye’ye dönmemesini söyledi. Francis, Ömer’i ele geçirmek için adamlarını seferber etti.

Halit Başkan, ekibin bölgeden güvenli bir şekilde çıkabilmesi için planını devreye soktu. Zehra, Siyah İnci’yi ele geçirirken, Ömer ise kendi ekibinin sandığı araçta yaralı bir halde Francis’le karşı karşıya kaldı.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…