Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 86. bölüm analizi

Teşkilat dizisi 86. bölüm analizi

tarafından ker_def

RT 1’de yayınlanan, “Teşkilat” önceki akşam seksen altıncı bölümüyle ekranlara geldi. Teşkilat’ın  yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar:

Gökhan ortadan kaldırılsa da bunun bir son olmadığının farkında olan ekip, Horus’un yerine kimin geldiğini deşifre etmek için çalışmalara başladı. Eş zamanlı yapılan operasyonlarla Horus’un alt kadrolarına ve tüm belgelere ulaşıldı.

Horus’un para transferini takip eden Müşavir kod adlı kişi ele geçirildi. Sorguya alınan Müşavir açık açık konuşmasa da söylediklerinden hareketle Ömer bir sonraki hamlesinin planını oluşturmaya başladı.

Şirket, Scarlet’i İsis kod adıyla Horus’un yerine geçirdi. İsis, Anton’u da ekibine katarak

Ortadoğu’yu kaosa sürüklemek için Kıbrıs üzerinden Ortadoğu’ya ulaşacak silah sevkiyatını başlattı.

Scarlet’in, Beliz Alkım kimliğiyle operasyonlarını yürütmek için Türkiye’de faaliyete geçirmek istediği ‘Evim Tek Ada’ isimli vakfına Neslihan tarafından onay verilmedi. Skarlet, Çetin’i avucunun içine alarak Neslihan ile yakınlık kurmak istedi. Ancak Scarlet’in Çetin’in etrafında olması Neslihan’ın hiç hoşuna gitmedi.

Ömer ve ekip, İsis’i yakalamak için Kıbrıs’a gitti. Burada Anton ele geçilirse de İsis’e ulaşılamadı. Anton’un Türk istihbaratı tarafından deşifre edilmesiyle öfkeden gözü dönen Scarlet, ekibin olduğu yere saldırı emri verdi.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.