Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi hayranları bu habere çok sevinecek!

Teşkilat dizisi hayranları bu habere çok sevinecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon başlayan ve başlar başlamaz dizi dünyasında bomba etkisi yaratan Teşkilat dizisinin her bölümü günlerce konuşulmuştu. Tims&B tarafından TRT 1 için çekilen dizi, her bölümüyle izleyicilerin milliyetçilik duygularını kabartmıştı.

Yeni sezona çok az süre kala nihayet Teşkilat dizisinden güzel haber geldi. Dizi ekibinin yeni sezon için sete çıktığı, çekimlere başladığı öğrenildi.

Yeni sezonda Teşkilat’ta bazı değişiklikler olacak. Öncelikle dizinin yönetmeninde… Daha önce Hakan Kırvavaç tarafından yönetilen dizi artıkSon Yaz’ı yöneten Barış Arlıer’in elinde.

Teşkilat dizisi hayranları bu habere çok sevinecek! 13

Bu arada dizi ekibine yeni katılımlar da oldu. Bunlardan biri Hakan Boyav… Deneyimli oyuncuyu en son Maraşlı dizisinde Yavuz İnce karakteriyle izlemiştik. Boyav ondan önce de Payitaht Abdülhamid dizisinde Mahmud Celaleddin Paşa’yı canlandırmıştı.

Teşkilat ekibine katılan bir başka bomba isim ise Gürkan Uygun oldu. Uygun’un yeni sezonda dizi ekibinde olacağı sadece birkaç gün önce açıklandı.

Teşkilat dizisi hayranları bu habere çok sevinecek! 14

Kurtlar Vadisi’nde Memati karakteriyle kariyerinde büyük bir adım atan, son olarak Uyanış Büyük Selçuklu’da Hasan Sabbah’ı canlandıran Gürkan Uygun’un katılımıyla Teşkilat ikinci sezonda çok daha güçlü bir kadroyla karşımıza çıkacak.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen dizide; Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Ezgi Eyüboğlu ve Atılay Uluışık gibi önemli isimler bulunuyor.