Ana sayfa Dizi Haberleri La Casa De Papel’in başrol oyuncusu Türkiye’deki yangınlarla ilgili paylaşım yaptı!

La Casa De Papel’in başrol oyuncusu Türkiye’deki yangınlarla ilgili paylaşım yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alex Pina tarafından yaratılan İspanyol suç dizisi La Casa De Papel yayınlandığı dönem tüm dünyada büyük olay yaratmıştı. Ülkemizde de çok sevilen dizinin başrol oyuncularından biri Türkiye’deki yangınlara dikkat çekti.

Profesör liderliğindeki ekibin İspanya Kraliyet Darphanesi’ni ve İspanya Merkez Bankası’nı soymasını konu edinen dizi başlangıçta 15 bölüm olarak planlanmıştı. Ancak dizi tüm dünyada o kadar çok beğenildi ki ikinci sezonu da çekildi.

Dizinin en dikkat çekici karakterlerinden biri de Tokyo karakterini canlandıran Ursula Corbero idi. 31 yaşındaki oyuncu La Casa De Papel sayesinde kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamıştı.

Yetenekli oyuncu Ege ve Akdeniz kıyılarımızdaki orman yangınlarına kayıtsız kalamadı ve sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla büyük felakete dikkat çekti.

La Casa De Papel'in başrol oyuncusu Türkiye'deki yangınlarla ilgili paylaşım yaptı! 7

Corbero, yangının en çarpıcı fotoğraflarından birini, dualarının Türkiye’yle olduğunu ifade eden emoji ile paylaştı. Ursula Corbero’nun paylaşımı Türk takipçileri tarafından büyük takdir topladı.

Barselona doğumlu Corbero çocukluk yıllarında reklam filmlerinde oynadı. Corbero; 2002 yılında, 13 yaşındayken, ilk kez bir televizyon dizisinde rol aldı. 2008-2011 yılları arasında yayınlanan Física o Quimica dizisinde canlandırdığı Ruth Gomez karakteri ile dikkat çekti. 2017 İspanya yapımı La Casa De Papel dizisinin Netflix’te yayımlanmasıyla birlikte uluslararası şöhrete kavuştu.