Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi ile Yargı birincilik için rekabet ederken Kirli Sepeti güçlü duruyor!

Teşkilat dizisi ile Yargı birincilik için rekabet ederken Kirli Sepeti güçlü duruyor!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, önceki akşamki bölümünde yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat ikilisinin başrolünde yer aldığı TRT1 dizisi, seksen dokuzuncu bölümü ile hayranlarının karşısına çıktı.

Yargı gibi hem ödüllü hem de çok iyi bir hikayeye sahip dizi ile birincilik mücadelesi içinde bulunan Teşkilat dizisi, yine başarılı sonuçlar elde ederek göz kamaştırdı.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü birinci olarak tamamlayan Teşkilat dizisinin dördüncü sezonda da hikaye gücünü koruduğu ve reytinglerde zirvede yer almaya devam edeceği de yeniden anlaşılmış oldu.

Yargı dizisinin güçlü hikayesine rağmen Teşkilat dizisine belirgin bir üstünlük kuramadığı Pazar akşamları birincilik iki yapım arasında paylaşılıyor. Yargı’nın da AB grubunda birinci olduğunu ve yine çok iyi reytingleri tüm kategorilerde de elde edebildiğini söylemek gerekiyor.

Ayrıca Kirli Sepeti isimli Fox TV dizisi de pazar akşamı rekabette güçlü bir konumda bulunuyor. 13. bölümü yayınlanan Kirli Sepeti dizisi tüm kişiler kategorisinde günü ikincilik ile tamamladı. AB grubunda dördüncü olan dizinin ABC1’de ise günü üçüncü olarak bitirdiğini hatırlatalım.