Ana sayfa Sosyal Medya Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler izleyicileri fazlasıyla şaşırtmaya geliyor!

Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler izleyicileri fazlasıyla şaşırtmaya geliyor!

tarafından ker_def

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranının çok konuşulacak yapımı olmaya hazırlanan ‘Bir Sevdadır’ dizisinin setinden ilk kare geldi.

Merakla beklenen Bir Sevdadır dizisinin çekimlerine geçtiğimiz gün Kapadokya’da başlandı. Diziye ait sosyal medya hesapları üzerinden “Bir Sevdadır’ın setinden ilk kare” notuyla paylaşılan fotoğrafta dizinin başrol oyuncuları Feyyaz Şerifoğlu (Yasin) ve Sude Zülal Güler (Yeşil) yer aldı.

Dizinin setinden paylaşılan ilk kare, izleyicilere Yeşil ile Yasin’in dünyasına dair ufak ipuçları verirken, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Kırmızı Oda dizisi ile parlayan Feyyaz Şerifoğlu ardından da Camdaki Kız dizisinde başrolde yer alarak çok başarılı bir kariyer çıkışı sergiledi.

Sude Zülal Güler ise, 2015 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu birbirinden farklı projelerde yer alarak deneyim kazandı. Mayıs Kraliçesi, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Şeref Sözü, Kazara Aşk, Gülümse Kaderine, Tozluyaka ve Gönül Dağı dizilerinde yer alan Sude Zülal Güler şimdi de yepyeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler ikilisinin nasıl bir uyum sağlayacağı, izleyicilerin bu ikiliyi nasıl karşılayacağı merakla bekleniyor.