Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi son hamlesi ile Pazar akşamlarının tablosunu değiştirebilir!

Teşkilat dizisi son hamlesi ile Pazar akşamlarının tablosunu değiştirebilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon boyunca Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul başrolüyle ekranlara gelen TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta bir büyük sorun çözüldü! Sezon finalinde Çağlar Ertuğrul’un hayat verdiği Serdar’ın ölümü, herkesi şoke eden bir gelişme olmuştu. Ertuğrul’un bir sürprizle 3. sezonda yer alıp almayacağı merak edilirken oyuncu, yaptığı veda mesajı ile artık dizide oynamayacağını açıkladı.

Yaz boyunca dizinin erkek başrol oyuncusunun olmaması sosyal medyada çok konuşuldu. Deniz Baysal’ın karşısında kimin yer alacağı merak konusu olmuştu. Yeni sezon çekimlerinin de başladığının öğrenilmesinin ardından bu soru giderek daha da çok merak uyandırdı.

Ekranın sevilen dizisinde erkek başrol oyuncusu sonunda bulundu! Geçtiğimiz sezon sonunda devam edeceği ancak daha sonra etmeyeceği öğrenilen Show TV’nin Aziz dizisine nokta konulmasıyla Murat Yıldırım’ın Teşkilat dizisine transferi söz konusu oldu.

Teşkilat dizisi son hamlesi ile Pazar akşamlarının tablosunu değiştirebilir! 10

İki sezon boyunca Ankara’da çekilen, istihbarat örgütünde yaşananların anlatıldığı dizi, yeni sezon fragmanının ekrana gelmesi ile birlikte izleyenleri hem şaşırttı hem de heyecanı yükseltti! Murat Yıldırım’ın katıldığı dizide pek çok değişiklik izleyenleri bekliyor. İlk olarak dizi artık Ankara’da değil, İstanbul’daki hikayesiyle devam ediyor.

Böylelikle iki sezon boyunca izleyicinin görmeye alıştığı tüm mekanlar değişiyor! Sadece Çağlar Ertuğrul’un değil başka oyuncuların da diziden ayrıldığı öğrenildi.

Murat Yıldırım ve Deniz Baysal partnerliği şimdiden merak konusu! Serdar’ın ölümü ile derin bir üzüntü içine giren Zehra’nın hayatına Ömer girecek! Murat Yıldırım’ın hayat verdiği Ömer ile Zehra’nın eskiden gelen bir bağları da söz konusu…

Teşkilat dizisi son hamlesi ile Pazar akşamlarının tablosunu değiştirebilir! 11

İkilinin geçmişe uzanan hikayesi dizide ayrıntılarıyla aktarılacak. Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi, Murat Yıldırım transferi ile sezon için büyük bir kozu eline almış görünüyor! En büyük rakibi Kanal D’nin Yargı dizisi karşısında elini güçlendiren Teşkilet, sezona çok daha güçlü dönecek! İki dizinin rekabeti şimdiden merak konusu…

Ayrıca Fox TV’nin gençlik dizisi Tozluyaka da yaz sezonunda beğenilen bir yapım olarak Pazar akşamları devam ediyor. Bu hafta Yargı ve Tozluyaka karşı karşıyaydı. Yargı, tüm kişilerde ilk sırada yer alırken Tozluyaka da 2. sıradaydı. Gelecek hafta Teşkilat dizisinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte bu tablonun değişeceği de tahmin ediliyor!

Yargı ve Tozluyaka için son derece güçlü bir rakip olan Teşkilat, Murat Yıldırım transferi ve yapılan pek çok değişiklik ile birlikte sezon hızlı bir giriş yapacak! Bakalım Teşkilat’ın yayınlanmaya başlamasıyla reyting tablosunda durum nasıl olacak? İzleyip göreceğiz…

Dizinin hikayesine yeni kahramanlar geldi. Yeni oyuncular ile birlikte hikaye baştan aşağıya değiştirildi.  Murat Yıldırım’ın yanı sıra; Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin, Levent Can ve Seren Deniz Yalçın, Ebru Nil Aydın, Cansu Tuman ve Ergün Metin dizinin yeni üyeleri olarak sete çıktı.

Teşkilat dizisi son hamlesi ile Pazar akşamlarının tablosunu değiştirebilir! 12

İşte Teşkilat’ın yeni sezon hikayesi:

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının ülkeleri için canları pahasına düzenledikleri operasyon sonucu ‘Şirket’ yok edilmiştir. Bu olay sonucunda yabancı istihbarat servislerinin ülkemize yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir.

Teşkilat dizisi son hamlesi ile Pazar akşamlarının tablosunu değiştirebilir! 13

Sınırlarımızda büyük güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar. Egemenliğimize yönelik gerçekleştirilen bu tehditler neticesinde, Teşkilat içinde hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan ekibimiz, bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer.

Ekibin amacı kurulması planlanan terör devletini engellemek, üst aklın kim olduğunu ve arkasındaki güçleri ortaya çıkarıp dış düşmanları ortadan kaldırmaktır. Tüm bu operasyonların yanında, ekibin içinde değişen dengeler, yeni hayatların olaylara dahil oluşu hepsi için farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır.