Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi yordu ama Murat Yıldırım sonuçtan memnun kaldı!

Teşkilat dizisi yordu ama Murat Yıldırım sonuçtan memnun kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinde başarılı performansı ile bu sezonun adından konuşturan isimlerinden birisi de Murat Yıldırım oldu. Deniz Baysal ile de çok iyi bir partnerlik süreci yaşayan oyuncu, hayranlarının karşısına aksiyon dolu ve heyecanlı sahnelerle çıktı.

Aksiyon performansı ile de sezon boyunca takipçilerinin övgülerini kazanan oyuncu, projenin üçüncü sezonda başarılı bir şekilde yoluna devam etmesini da sağladı. 77. bölümü yayınlanan Teşkilat dizisinin 79. bölümüyle birlikte sezon finali yapması bekleniyor.

Zorlu dizi çekimleri nedeniyle yorulan oyuncu, yaz dönemini farklı projelerde yer alarak değil, ailesi ile birlikte tatil yaparak geçirmeye niyetli. Murat Yıldırım, “İş yapmayacağım, biraz tatil yapacağız” dedi.

Teşkilat dizisiyle birlikte güzel bir süreç yaşadıklarından bahseden oyuncu, şunları söyledi:

“Güzel bir sezon oldu. Biraz yorucu oldu ama güzel bir sezon oldu. Ekip arkadaşlarımın hepsinin ellerine sağlık, onların hepsi sonuna kadar hak ettiler. Onlar da güzel bir tatil yapacaklar.”

Teşkilat dizisi yordu ama Murat Yıldırım sonuçtan memnun kaldı! 7

Teşkilat dizisinin sezon finali de şimdiden merak konusu oldu. 2 hafta sonra izleyicilerine veda etmeye hazırlanan dizinin, dördüncü sezonda da devam edecek olması da hayranları çok memnun eden bir durum oldu.