Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde ayrılık ihtimali bulunan oyuncu sayısı ikiye çıktı!

Teşkilat dizisinde ayrılık ihtimali bulunan oyuncu sayısı ikiye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşan Teşkilat dizisinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen izleyiciler, geçen hafta yeni bölüm yayınlanmadığı için mutsuz olmuştu. TRT1’den yapılan duyuruda 8 Mayıs Pazar günü Teşkilat dizisinin 45. yeni bölümünün izleyicilerle buluşacağı bildirildi.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin başrol çifti olarak öne çıktığı proje, son haftalarda ayrılıklarla sarsıldı. Önce Mesut Akusta ayrıldı ve Mete Başkan karakterinin ölümü izleyicileri de fena sarstı. Ardından ise Ceren karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu’nun hikayeye veda ettiğini izledik. Aslında Ceren karakterinin ilk sezonun ortasında diziye veda etmesi bekleniyordu. Fakat karakter sevilince senaristler de uzattı ve bu durum da oyuncunun uzun süre projede kalmasını sağladı.

Teşkilat dizisinde ayrılma ihtimali bulunan iki oyuncu da ortaya çıktı. Yıldırım karakterini canlandıran Gürkan Uygun ile Hakkı karakterini canlandıran Tuncer Salman’ın diziye veda etme ihtimali bulunuyor.

Yıldırım karakterinin ikinci sezonun sonlarında hikayeye veda etme ihtimali bulunurken, 45. bölüm fragmanında Hakkı karakterinin de ölebileceğine yönelik mesaj verildi. Dizinin 8 Mayıs’taki 45. bölümünde Hakkı karakterine ne olacağı net bir şekilde ortaya çıkacak.

Gürkan Uygun, Teşkilat dizisine ikinci sezondan katıldı ve başarılı performansı ile göz doldurdu. Tuncer Salman ise ekip ile en baştan bu yana bulunan isimlerden ve izleyicilerin de çok sevdiği bir karakteri canlandırıyor.

Teşkilat dizisinde yeni ayrılıklar konusunda neler olacağını önümüzdeki bölümlerde daha net bir şekilde görebileceksiniz.