Ana sayfa Dizi Fragmanları İkinci sezonu netleşmeyen Aziz dizisinde gerilim büyüyor!

İkinci sezonu netleşmeyen Aziz dizisinde gerilim büyüyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dilruba karakterini canlandıran Damla Sönmez’in diziden ayrılması hayranlarını çok üzdü. Aziz dizisinin düşen reytingleri de ikinci sezon beklentilerini azalttı. Murat Yıldırım, henüz yeni sezon için karar verilmediğini ve Mayıs ayında netleşeceğini ifade etti.

Dizinin yeni bölümünde de aksiyon dolu sahneler izleyeceksiniz. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı tanıtımda Pierre’in evindeki aksiyon sahneleri nefesleri kesiyor. Fransızların mal varlığına el koyduğunu duyan Adem büyük bir şaşkınlık yaşarken Galip Payidar tutuklanıyor.

İkinci sezonu netleşmeyen Aziz dizisinde gerilim büyüyor! 7

Feridun’un, “Sakın Aziz, böyle bir şey yapayım deme!” sözleri dikkat çekerken Pierre’in saldırıya uğradığı anlarda gerilim giderek yükseliyor. “Mevzu bahis vatan olunca gerisi teferruattır!” sözleri üzerine Aziz’in ne yapacağı ise merak konusu oluyor.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Ali Onur Sütsataner’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar gibi önemli isimler bulunuyor. Dizinin 5 Mayıs Cuma günü ekrana gelecek 24. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Aziz dizisinin 23. bölümünde önemli gelişmeler yaşanmıştı. Aziz, seçim komiserlerinden Tomas ve Henry’i kaçırarak posta arabası soygununun azmettiricisinin Galip Payidar olduğunu söylemelerini istedi. Aralarından serbest kalan Henry, perişan halde Pierre’in karşısına çıktı ve Aziz’in istediğini yaptı. Pierre küplere binerken Aziz meydanda kendisinin adaylıktan çekildiğini ve yerine Galip Payidar’ın aday olduğunu ilan ediyordu.

Pierre, Galip’i tutuklamaya giderken kalabalık coşkuyla Galip’i alkışlıyordu. Pierre, idare binasının önüne çıktığı sırada önünde arabayla biri durdu. Arabadan inen, izleyenlerin Feridun olarak bildiği kişiye Pierre, Mösyö Milan diyerek tokalaştı. O sırada Pierre ile Feridun’un konuştuğunu gören Aziz’in yüzündeki gülümseme dikkat çekti. Aziz’in planı yeni bölüme duyulan merakı artırdı.