Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde bir dönem daha kapandı!

Teşkilat dizisinde bir dönem daha kapandı!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Teşkilat’ sezon finaliyle ekrana geldi. Dizide üçüncü sezon da 79. bölüm ile birlikte tamamlandı ve bir dönem daha sonra ermiş oldu.

Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin dördüncü sezonda da devam edecek olması, izleyiciler için büyük bir mutluluk kaynağı oldu.

Teşkilat dizisi 79. bölümde neler oldu? Aylardır süren operasyonların ardından büyük başarılara imza atan ekip, saldırı riskinin devam etmesiyle bu işin arkasında kimin olduğu ve bağlantılarını öğrenmek için hızla çalışmalara başladı.

Diğer yanda Ömer’in Zehra’ya yaptığı sürpriz yürekleri ağza getirirken ikili evlilik kararı aldı. Ekiple birlikte yapılan kutlamada Ömer ve Zehra’nın nişan yüzükleri takıldı. Halit Başkan’a ulaşan bir istihbaratla ekip vakit kaybetmeden görevinin başına döndü. AVM’ye konulan bomba imha edilse de olayın perde arkasındaki kişinin Francis olduğu fark edildi. İntikam peşindeki Francis, örgütle işbirliği yaparak büyük imha ve işgal planının son adımı için harekete geçti. Ekip, örgütün ana karargahına giden Francis’i ve hain emellerini durdurmak için Irak’a doğru yola çıktı.

Ömer ve Zehra sayesinde örgütle ilgili tüm veriler ele geçirilirken örgüt bugüne kadarki en büyük yenilgisini aldı. Ancak içeride yaşanan çatışma sırasında zor durumda kalan Ömer ve Zehra, sözde terör örgütü liderini imha edilmesi için canlarını ortaya koydular ve içinde bulundukları cendereden çıkarılmaları için yardım istemediler. Sihaların ana karargahı bombalamasının ardından ikiliden haber alınamayınca Ömer ve Zehra’nın şehit olduğu kararına varıldı.

‘Teşkilat’ heyecan dolu bölümleriyle dördüncü sezonuyla TRT 1’de ekrana gelecek!