Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in sosyal medyada kısa mesajları bile milyonlarca hayranının kalbini zıplatıyor!

Kerem Bürsin’in sosyal medyada kısa mesajları bile milyonlarca hayranının kalbini zıplatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 yıldır televizyon ekranında yeni projesi heyecanla beklenen Kerem Bürsin, Ya Çok Seversen isimli yeni romantik komedi dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hem Türkiye’de hem de yurt dışında Kerem Bürsin’e tutkuyla bağlı milyonlarca hayran bulunuyor. Bu büyük kitlenin arzu ettiği yeni dizi projesi de 6 Temmuz Perşembe akşamı başlayacak.

Kerem Bürsin hayranlarının heyecanı da her yeni fragman yayınlandığında ya da diziyle ilgili sosyal medyada paylaşımlar yapıldığında daha da artıyor. Kerem Bürsin de hem instagram hem de twitter hesapları üzerinden heyecanını hayranları ile paylaşmayı ihmal etmedi.

Oyuncu Ateş Arcalı karakteri ile ekranlara geri dönmeye hazırlanırken, milyonlarca hayranını da peşinden sürüklüyor. Kanal D ekranında çok iyi başlangıç yapması beklenen Ya Çok Seversen dizisinin yurt dışı satışlarının da çok iyi olacağını öngörmek mümkün.

Kerem Bürsin'in sosyal medyada kısa mesajları bile milyonlarca hayranının kalbini zıplatıyor! 8

“Ateş Arcalı loading” mesajı ile instagram’da 11 milyondan fazla hayranına yeni dizisini tanıtan Kerem Bürsin, twitter hesabı üzerinden de yapılan bir paylaşıma yorum yazarak, kendisinin de heyecanlı olduğunu ortaya koydu.

Ünlü oyuncunun bir hayranı Bi Tuhal Hikaye projesinin görüntüleri üzerine şöyle yazdı: “Hala burada durum bunu bekliyorum. Kerem Bürsin bu kesinlikle bir şaheser olacak.”

Kerem Bürsin ise bu mesaja yanıt vererek Ya Çok Seversen dizisini öne çıkartarak şöyle yazdı:

“Ben de bunun için çok heyecanlıyım. Bir noktada size tüm teaser’ı çıkaracağım ama önce Ya Çok Seversen’e odaklanalım.”

Kerem Bürsin'in sosyal medyada kısa mesajları bile milyonlarca hayranının kalbini zıplatıyor! 9

Ünlü oyuncu tüm hayranlarına yeni romantik komedi dizisi Ya Çok Seversen’e odaklandığını bu mesajı ile anlatmış oldu.

Bir başka paylaşımda Ya Çok Seversen dizisindeki rol arkadaşlarından Alper Baytekin’e gönderme yapan Kerem Bürsin, şöyle yazdı:

“Alper Baytekin! O çok uzun zamandır en sevdiğim aktörlerden biri ve öyle de oldu. O kesinlikle muhteşem.”