Ana sayfa Dizi Fragmanları Annemizi Saklarken dizisi bu kadar zordayken, izleyiciden dikkat çeken eleştiri!

Annemizi Saklarken dizisi bu kadar zordayken, izleyiciden dikkat çeken eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında başlayan ve ilk iki bölümü yayınlanan Annemizi Saklarken projesine bir grup izleyici büyük ilgi gösterdi. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin devam etmesi için sosyal medyada çaba sergileyen izleyiciler, bazı eleştirileriyle de yapım ekibinin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin ekibi yoğun bir tempoda çalışıyor. İyi bir hikaye ve başarılı bir oyunculuk sergilenmesine rağmen, dizinin düşük reytingler alması bir talihsizlik oldu… Star TV, yapıma çok güveniyordu. Annelik kavramını farklı bir şekilde yansıtan bir hikayenin ekrana gelmesi ilgi çekici olacak diye bir düşünce de vardı. Ancak bunlar gerçekleşmedi.

Annemizi Saklarken dizisi 3 çocuklu bir annenin yeniden aşk yaşama arzusu ile zengin erkek peşine düşmesi gibi farklı bir konuyu öne çıkartıyor. Ancak dizi hayranları bu hikayeye yeterince ilgi göstermiyor.

Sosyal medyada diziyi takip edenler fragmanları paylaşarak tanıtım yapma çabası içine girdi. Ancak bu noktada yapım ekibini etkileyici fragman yapmamakla eleştiren izleyiciler de var.

Dizinin bazı hayranları ilginin az olmasının altında yayınlanan fragmanların yeterince iyi hazırlanmamasını gösteriyor. Birçok dizi hayranının fragmana bakıp öyle yapımı izleme kararı aldığı bilinen bir gerçek.

Annemizi Saklarken dizisinin yükselmesi için fragmanlarının ilgi çekici ve etkili olmasını isteyenler, sosyal medyada itirazlarını dile getirerek yapım ekibinin dikkatini çekmek için çaba sergiliyor.

Annemizi Saklarken iyi reytingler alamadı ama hikaye önemli bir izleyici grubunu etkiledi. Şimdi 22 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 3. bölümün reyting sonuçları heyecanla bekleniyor.