Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinde her şey güzel ama Çağlar Ertuğrul’un da bir şikayeti var!

Teşkilat dizisinde her şey güzel ama Çağlar Ertuğrul’un da bir şikayeti var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, TRT1 ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Teşkilat dizisiyle gündemde kalmaya devam ediyor. Oyuncu, çekimlere Ankara’da yapılan projede yoğun şekilde çalışırken, zaman zaman da etkinlikler için İstanbul’a geliyor. Kısa süren İstanbul turundan sonra hemen Ankara’ya dönerek sete çıkan oyuncu, oldukça yoğun bir sezon geçiriyor.

Deniz Baysal ile Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra yeniden Teşkilat’ta buluşan ünlü oyuncu, partneri ile de çok iyi bir uyum sergiliyor. Teşkilat dizisi pazar akşamları reyting rekabetinde Yargı’nın gerisinde kalsa bile yine milyonlarca izleyiciyi de kendisine hayran bırakan bir yapım konumunda.

Teşkilat dizisinde çekimlerin çok yoğun geçtiğini anlatan oyuncu, katıldığı ödül töreninde ‘En Quality Erkek Oyuncu’ seçildi… 13’üncüsü gerçekleştirilen Quality ödülleri için İstanbul’a gelen oyuncu, dizideki ekip arkadaşlarını çok sevdiğini ve onlara teşekkür ettiğini söyledi.

Çağlar Ertuğrul, “Yoruluyoruz tabii ki ama böyle takdir edilmek çok güzel oluyor. İnsanların ilgisi, sevgisi, saygısı çok hoşumuza gidiyor. Büyük bir emek var. Ben görünen kısımdayım, en ufak kısmı aslında. Arkamızda 200-300 kişilik bir ekip var. Onların da emeği var ve hak ediyorlar” diye konuştu.

Teşkilat dizisinde her şey güzel ama Çağlar Ertuğrul'un da bir şikayeti var! 7

Çağlar Ertuğrul, dizinin en son 45. bölümünün yayınlandığını ve sezon finaline doğru ilerlediklerini anlattı. Oyuncu, bu sözleri ile üçüncü sezonda da Teşkilat’ın devam edeceğini de ifade etmiş oluyor.

Ankara’nın soğuk ikliminin değişmeye başlaması ve havaların ısınmasının kendileri için iyi olduğunu anlatan oyuncu, “Ankara bu sene çok yordu. Her sabah uyandığımızda kara uyanıyorduk. O soğuklar mahvetti bizi. Bu sene yordu” diye konuştu.

Yaz aylarında ise dinlenmek istediğini ve İzmir’deki evine gideceğini anlatan Çağlar Ertuğrul, kendi yazdığı işini sonlandıracağını ve bu yaz o projeyi yapabileceğini anlattı. Hikayesini kendisinin yazdığı, başrolünde yer alacağı ve yönetmenliğini de yapacağı yeni projesi ile ünlü oyuncu, sektörde farklı bir adım atmayı hedefliyor.

Projesinin senaryosunun hayali bir hikaye olduğunu ve esinlendiği bazı yönetmenlerden de izler taşıyacağını sözlerine ekledi.