Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük final öncesi büyük sosyal mesaj!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük final öncesi büyük sosyal mesaj!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ büyük finale doğru adım adım ilerlerken, dizinin hayranları da son bölümlerde neler olacağının merakını yaşıyor.

Dördüncü sezonda olmasına ve finale doğru ilerlemesine rağmen izleyicilerinden hala çok büyük bir destek gören atv dizisi, yeni bölümde vereceği önemli bir mesaj ile de dikkat çekecek. Çukurova’da kadın işçilerden birisine atılan tokat, Züleyha’yı çılgına çevirecek. Çolak’ın kadın işçiye vurmasına kızan Züleyha onunla karşı karşıya gelecek.

Dizinin 12 Mayıs Perşembe akşamı 20.00’de 136’ıncı bölümünde yaşanacak bu sahne ile birlikte de kadına şiddete karşı önemli bir sosyal mesaj verilmiş olacak… Peki başka neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Çolak’ın işçileri arasındaki huzursuzluğu fark eden Züleyha olaya müdahale etmek isterken Çolak’ın kadın işçilerden birini tokatladığını görünce çılgınca döner. Kadın işçilerin de erkeklerle aynı yevmiyeyi alması için sesini yükselten Züleyha, Çolak’ın tepkisini çeker.

Kadınların eşit haklara kavuşması için mücadeleye karar veren Züleyha, Fikret’in de yardımıyla bir destek sandığı kurar. Çolak tarlalarında çalışacak işçi bulamayınca ortam iyice gerilir. Hakan ise Züleyha’nın içinde bulunduğu çok daha büyük bir tehlikenin farkındadır. Züleyha’nın gizemli bir katilin hedefinde olduğunu öğrenen Hakan, Abdülkadir’le birlikte Züleyha ve çocukları korumak üzere harekete geçer.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümleriyle her perşembe 20.00’de atv’de.