Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisi finali yayınlandı peki ne oldu?

Hayaller ve Hayatlar dizisi finali yayınlandı peki ne oldu?

tarafından ker_def

Hayaller ve Hayatlar 2022 yılının öne çıkan dijital dizilerinden birisi olmayı başardı. İlk sezonu 26 bölüm olarak planlanan dizi için önce Melisa Aslı Pamuk’un ikinci sezonunun olacağı bilgisini vermesi herkesi memnun etti. Ancak daha sonra Bein Connect platformundan yapılan sosyal medya paylaşımı ile dizinin final yapacağı duyuruldu. Bu gelişme ise herkesi derinden üzdü.

Dizinin 25. ve 26. bölümleri 12 Mayıs Perşembe günü itibariyle bein Connect platformunda yayınlandı ve hikaye sona erdi. Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan Hayaller ve Hayatlar’ın son 2 bölümüyle ilgili detaylar şöyle:

25. Bölüm Özeti: Dicle, Sergen’e blogunu okuduğunu söylemediği için kızgındır. Melike sonunda arkadaşlarına kızını anlatır, tepkileri hiç beklediği gibi olmaz. Mehveş, Güneş’e Meryem’in ölümü ile bir ilgisi olmadığını kanıtlayacağını söyler. Setenay, aldığı kredi ile ilgili gerçeği öğrenir.

26. Bölüm Özeli: Yiğit, Melike’ye onda kalan ceketini vermeye gider. Dicle, Sergen’e haksızlık yapıp yapmadığını sorgular. Setenay hayallerindeki galeri mekanını bulur ama parası yetmez. Güneş, Alaz’la yüzleşir. Mehveş’i kötü bir sürpriz beklemektedir. Kızlar hayatlarının tamamen değişmek üzere olduğunun farkına varır.

KÜNYE
Yapım : NGM
Yapımcı : Nazlı Heptürk
Yönetmen : Altan Dönmez
Supervisor : Emre Kabakuşak
Senaryo : Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak
Müzik : Alp Yenier
Oyuncular : Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar