Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu’ndan sonra bir ayrılık ihtimali daha var!

Teşkilat dizisinde Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu’ndan sonra bir ayrılık ihtimali daha var!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinin 1 Mayıs akşamı yayınlanması planlanan 45. bölümü gelecek haftaya kaldı. Son anda yapılan değişiklik ile birlikte 45. yeni bölümün 8 Mayıs’ta ekrana geleceği bildirildi.

Yeni bölümde Halit’in kurduğu oyun sayesinde Yıldırım için yolun sonu geliyor. Gürkan Uygun’un canlandırdığı Yıldırım karakteri de mi hikayeye veda edecek? İkinci sezon başında dizinin kötü adamı olarak hikayede yer alan Gürkan Uygun’un dizideki akıbeti merakla bekleniyor. Daha önce diziye Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta ile Ceren olarak izlediğimiz Ezgi Eyüboğlu veda etmişti. İkinci sezon sonuna doğru gelinirken bu vedalara Gürkan Uygun da katılacak mı?

Peki 45. yeni bölümde neler yaşanacak? Yeni bölümü merakla beklenen ‘Teşkilat’, sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İşte dizinin 45. bölümünde yaşanacakların detayı: Serdar ve Halit, nihayet uzun zamandır peşinde oldukları Yıldırım’ı ele geçirmiştir.

Halit, Yıldırım’la yüzleşirken Yıldırım ise babasıyla ilgili Serdar’ın aklını karıştırmaya çalışır. Diğer yanda ekip, Serdar’ın Yıldırım’ın telefonundan çektiği dosyaların şifresini çözmeye çalışmaktadır. Telefondan çıkan tarihlere göre savunma sanayine ve İstiklal projesine yönelik tehdit devam etmektedir.

Serdar ve Halit Başkan, Yıldırım’ı Türkiye’ye getirmeye çalışırken ekip bu saldırıların önüne geçmek için belirlenen hedeflerin peşine düşer. Şirket’in önemli adamlarından birinin araya girmesiyle Fransız istihbaratı Serdar ve Halit’in peşine düşer. Ancak Halit’in kurduğu oyun sayesinde Yıldırım için yolun sonu gelmiştir.

Ekip tehditi ortadan kaldırmaya çalışırken ‘ölmeden evvel ölenler’ ilk kaybını vermek üzeredir.

Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Mustafa Açılan, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Hilal Öztunca, Lara Domaç ve Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl rol alıyor. Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel ve Burak Müjdeci oturuyor.

‘Teşkilat’ yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.20’de TRT 1’de…