Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre Baysel’in yeni dizisi Senden Daha Güzel ne zaman sete çıkıyor? İşte yanıtı!

Cemre Baysel’in yeni dizisi Senden Daha Güzel ne zaman sete çıkıyor? İşte yanıtı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yaz Baht Oyunu dizisiyle herkesin kalbini kazanan Cemre Baysel’in yeni projesi Senden Daha Güzel için heyecan dorukta. Herkes bir an önce diziyi izlemek istiyor. Bu arada dizinin sete çıkacağı tarih belli oldu.

Fox TV’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel’de başrol oyuncusu Cemre Baysel’e Burak Çelik eşlik edecek. Baht Oyunu’nun sona ermesinden sonra başka bir projede yer almayan Cemre Baysel’in ekrana dönüşü herkeste büyük heyecan yarattı.

Dizi özellikle Baysel’in hayranları tarafından dört gözle beklenirken sete çıkacağı tarih de belli oldu. Buna göre Senden Daha Güzel ekibi iki hafta içinde çekimlere başlayacak. Hikayenin Gaziantep’te başlayacağı ve ekibin çekimlere ilk olarak bu şehirde çıkacağı belirtiliyor.

Cemre Baysel’in yeni dizisi Senden Daha Güzel ne zaman sete çıkıyor? İşte yanıtı! 7

Dizinin merak artırıcı bir başka yanı da senaristi. Senden Daha Güzel dizisinin senaryosu, dünya çapında başarıya ulaşan Ayşe Üner Kutlu tarafından yazılıyor. Bugüne kadar 80’den fazla ülkede yayınlanan Sen Çal Kapımı, başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i de dünya çapında üne kavuşturdu.

Diziye yeni oyuncuların katılma süreci de devam ediyor. Cemre Baysel’in canlandıracağı karakterin annesi rolünde Ebru Cündübeyoğlu yer alacak. Tiyatro, sinema ve dizi dallarında birbirinden farklı projelere imza atan Cündübeyoğlu, 2021 yılında Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Özlem karakteri ile yer almıştı.

Ayrıca Burak Çelik’in canlandıracağı karakterin annesi rolünde ise Sevinç Erbulak yer alacak. Erkenci Kuş dizisinde Mihriban karakteri ile izleyicilerin hatırlayacağı Erbulak, en son Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.