Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti basket sahasında kıyasıya kapıştı!..

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti basket sahasında kıyasıya kapıştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2017 yılında evlenen ünlü oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit basket sahasında hünerlerini sergiledi.

İki ünlü ismin de sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi oranı var. Attıkları her adım magazin basınında yer bulan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in son instagram paylaşımları da çok konuşulacak.

Burak Özçivit eşiyle basket oynadığı görüntüleri 20.7 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Paylaşımına, ‘Rakibim büyük’ notunu düşen yakışıklı oyuncu Fahriye Evcen ile basket sahasında kıyasıya rekabet etti.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti basket sahasında kıyasıya kapıştı!.. 10

2019 yılında oğulları Karan’ın dünyaya gelmesiyle birlikte ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan çiftin basket oynadığı anlar takipçilerinden kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti basket sahasında kıyasıya kapıştı!.. 11

Çiftin sürpriz sonlu paylaşımında son karede sahaya 3 yaşındaki oğulları Karan’da fotoğrafa giriyor. Burak Özçivit’in paylaşımına Fahriye Evcen, ‘Son kareye bitiyorum’ yorumunu yaptı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti basket sahasında kıyasıya kapıştı!.. 12

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen doğumdan sonra oğlu Karan’ı büyütmek istediği için bir süre setlere ara vermişti. Oyuncu uzun bir aradan sonra yeni sezonda ekranlara TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle döndü.

Dizide ‘Akça Hatun’ karakterini canlandıran oyuncu yoğun çalışma temposundan arta kalan zamanları oğluyla birlikte geçiriyor.

Burak Özçivit de  ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde izleyici karşısına çıkıyor.  Oyuncu, ‘Osman Bey’ karakteriyle 3 sezondur başarılı bir performans sergiliyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti basket sahasında kıyasıya kapıştı!.. 13

Geçtiğimiz günlerde  TRT 1’de ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrol oyuncusu Fahriye Evcen’in, yapımdan ayrılacağı iddiası ortalığı karıştırmıştı. Ancak son gelen haberlere göre Fahriye Evcen ve dizinin yapımcısı Akli Film yeniden anlaşma sağladı.

Yani Fahriye Evcen ikinci sezonda Akça Hatun rolüne devam edecek. Ancak henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.