Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinden Mesut Akusta’nın ardından bir isim daha ayrılıyor

Teşkilat dizisinden Mesut Akusta’nın ardından bir isim daha ayrılıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi, her hafta izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran bir yapım. Dizi, en yakın rakibi Yargı ile müthiş bir mücadele de vermekte. Kimi zaman gün birinciliğini Yargı’ya kaptırsa da bu hafta tekrar üstünlük sağlamayı başardı.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, istihbarat ajanlarının başlarına gelen olaylar ve özele hayatlarının konu edildiği bir yapım. Dizi, ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Teşkilat dizisini izleyenler, geçtiğimiz hafta üzücü bir ayrılığa şahit olmuştu. Dizinin sevilen ismi Mete Başkan, bir saldırıda hayatını kaybetti. Mesut Akusta’nın başarıyla canlandırdığı Mete Başkan’ın ölümü, diziyi izleyenlerin beklemediği bir gelişmeydi.

Teşkilat dizisinden Mesut Akusta'nın ardından bir isim daha ayrılıyor 8

Bu ayrılığın henüz üzüntüsü geçmeden bir başka ayrılık haberi daha gündeme geldi. Dizinin oyuncularından birisinin daha ayrılacağı öğrenildi. Teşkilat dizisinde arka arkaya yaşanan ayrılıklar, dizinin takipçileri için de beklenmeyen gelişmeler.

Bu kez dizide Ajan Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu’nun ayrılığı söz konusu. Başarılı bir performans sergileyen Eyüboğlu’nun Teşkilat ekibinden ayrıldığı açıklandı. Fakat bu ayrılık ani bir gelişme nedeniyle olmadı. Daha önceden planlandığı belirtiliyor.

Teşkilat dizisinden Mesut Akusta'nın ardından bir isim daha ayrılıyor 9

Ezgi Eyüboğlu’nun aslında birinci sezonun ilk yarısında diziden ayrılmasının planlandığı ancak karakter diziye çok yakışınca rolünün uzatıldığı ifade edilmekte. Böylece Ezgi Eyüboğlu, bir kaç bölümlük konuk oyuncu olarak geldiği dizide, uzun soluklu bir karaktere hayat verdi. Başarılı oyunculuğu ile dizinin sevilen isimlerinden olan Eyüboğlu’nun hikayesinde de sona gelindi. Senaryo gereği oyuncu diziden ayrılacak. Fakat henüz hangi bölümde ayrılacağı netleşmedi.

Reytingleriyle Pazar akşamlarının beğenilen dizisi Teşkilat’ın 3. sezonda da devam edeceği anlaşılıyor. Diziden ayrılıklar yaşansa da yeni hikayeler ve karakterlerin katılmasıyla Teşkilat’ın da kadrosu sürekli yenileniyor.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği diziden ayrılıklar olurken, yeni isimler de diziye katılacak zaman içerisinde…