Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisinin Büşra’sı Özge Yağız’ın hayat felsefesi sizi şaşırtacak!

Baba dizisinin Büşra’sı Özge Yağız’ın hayat felsefesi sizi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, son dönemin dikkat çeken kadın oyuncularından birisi oldu… Milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, Baba isimli Show TV dizisinde canlandırdığı Büşra karakteri ile gündemde yer alıyor… Oyuncu ayrıca, geçtiğimiz gün sevgilisi Gökberk Demirci’den ayrılması nedeniyle de magazin gündemine geldi. Yemin dizisinde başlayan bu aşkın sona mı erdi, yoksa çift kısa bir ara mı verdi? Bu sorunun yanıtını ilerleyen dönemde öğrenebileceğiz.

MAG Dergisine verdiği pozlar ve yaptığı açıklamalarla da gündem olan Özge Yağız, hayat felsefesini de ortaya koydu. Genç oyuncu, yeteneklerinin yanı sıra diksiyonunun iyi olması ve güzelliği ile de konuşuluyor. Özge Yağız, kendisini 3 kelime ile tarif etti.

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız'ın hayat felsefesi sizi şaşırtacak! 8

Bu kelimeler; “Duygusal, çalışkan, doğal”… Oyuncu duygusallığın, çalışkanlığın ve doğallığın kendisinin en önemli özellikleri olduğunu düşünüyor. Birçok hayranı da zaten bu karakter özellikleri nedeniyle oyuncuya ilgi gösteriyor.

Peki Özge Yağız’ın hayat felsefesi ne? Enerjisini nereden alıyor? Oyuncu bu konuda ise şöyle konuştu: “İnanç sanırım. Hissettiğim her duyguya, kafamda oluşan her düşünceye çok inanırım. Doğru şeylerin eninde sonunda bizi bulduğuna inanıyorum. Bu yüzden enerjimi en iyisini yaptığımdan emin olmaya harcıyorum, geriye kalan her şeyi akışına bırakıyorum.”

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız'ın hayat felsefesi sizi şaşırtacak! 9

Pozitif bir kişiliği bulunan oyuncu, gözlem yapmayı çok seviyor. Konuşmaktan ise dinlemeyi ve anlamayı tercih eden oyuncu, öğrenme açlığını da hiç kaybetmemiş. Özge Yağız, heyecanlı ve tutkulu bir şekilde oyunculuk yolculuğunda devam ediyor ve kendisini geliştirmek için de elinden geleni yapıyor.

İçinde bulunmak istediği işleri kabul eden oyuncu, her işinde heyecanın ve tutkunun da kendisiyle olmasını istiyor.