Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisine yenilmeyen Kefaret dizisinde kötü sonuç doğuran karar!

Teşkilat dizisine yenilmeyen Kefaret dizisinde kötü sonuç doğuran karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşan diziler arasında Teşkilat’ın gelişinden kısmen etkilenen tek yapım Kefaret oldu. İzleyicisini tutmayı başaran dizi, geçen hafta bir miktar reyting düşüşü yaşamıştı. Oysa ki, diğer pazar dizileri Menajerimi Ara, Arıza ve Hercai ciddi izleyici kaybına uğradı. Bu noktada da Kefaret’in hikayesinin ve güçlü oyunculuklarının ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor.

Zülfü Lüivaneli’nin hikayesinden Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret, çok iyi bir akış sunuyor. İzleyici diziden hiç sıkılmıyor ve bir sonraki haftayı da büyük bir heyecan ile bekliyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinde 18. yeni bölüm 21 Mart Pazar akşamı yayınlanacak.

Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Zeynep’in aldığı bir karar beklenmedik sonuçlara yol açacak.. Arzu ile konuşmaya giden Zeynep, hatalı bu kararının kötü sonuçları ile yüzleşecek. Sinan da ortalarda yok, Zeynep öldüğünden şüphe ediyor. Dizinin 18.bölüm 2.fragmanı da yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar çok merak ediliyor. Özellikle de Arzu’nun silah doğrulttuğu Zeynep’e ne olacağı izleyicinin merakını süslüyor. Sinan’dan gelen kayıp haberi de çiftliğe bomba gibi düştü.

İşte Kefaret dizisinin 18. bölüm özet bilgileri: Sinan’ın kayıp haberi çiftliğe bomba gibi düşerken Arzu’nun zorla tuttuğu Meltem ve bebeğini zor günler beklemektedir. Ahmet, Arzu’nun Cansu’yu takas etme talebini reddeder ve telefonu yüzüne kapatır.

Fulya meslekten atılmak pahasına Sinan’ı bulabilmek için sıra dışı yöntemlere başvururken Emre de Alp’in de yardımını alarak Meltem’i aramaktadır.

Ahmet’in umursamazlığına dayanamayan Zeynep kendini tehlikeye atarak Arzu ile konuşmaya gider ancak bu kararı kötü sonuçlar doğuracaktır.