Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 22 Mart Pazartesi 141. bölüm fragmanı izle!

Emanet 22 Mart Pazartesi 141. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşan Emanet dizisinde bir hafta daha geride kaldı… Dizinin bu akşam yayınlanan 140. bölümü ile birlikte iki gün ara verildi. Yeni bölüm 22 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Ancak bazı izleyicilerin hikayenin gidişatına yönelik ciddi eleştirileri de var. Seher’e karşı psikolojik şiddet uygulayan Yaman karakterine izleyiciler fazlasıyla kızgın. Senaristlere mesaj yollayan izleyiciler, sosyal medya üzerinden artık bu baskı ve şiddetin sona ermesi gerektiğine yönelik yorumlar yapıyor. Emanet’in 141.yeni bölümü de 22 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise paylaşıldı, aşağıdan izleyebilirsiniz.

Öncelikle 140. bölümde neler yaşandığına da değinelim. Yusuf’un bayılması herkesi korkuttu.
Seher ve Yaman Yusuf’un bayılmasıyla büyük bir şok yaşadı.

Giriştikleri savaşın en büyük sebebi olan Yusuf’un bayılması, Yaman ve Seher’in bundan sonraki hayatlarını tahmin etmedikleri bir biçimde değiştirecektir.

İşte Emanet dizisinin 140. bölümünün tamamı, videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.