Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinin 90. yeni bölümünde Ömer düşmanlara karşı çok temkinli!

Teşkilat dizisinin 90. yeni bölümünde Ömer düşmanlara karşı çok temkinli!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 7 Ocak Pazar akşamı doksanıncı bölümüyle ekranlara gelecek.

Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak? İşte yeni bölümden detaylar: Ömer Cihangir’i kurtarmak için gelen paralı askerlerin peşine düşer. Amacı onları kimin gönderdiğini öğrenmektir.

Ömer’in bu işin peşini bırakmayacağını anlayan Çetin ise köşeye sıkışır. Annesi yüzünden intikam ateşi ile yanan Cihangir karşısında Ömer’i bulur. Ömer onun dönülmez hatalar yapmasına engel olmaya çalışır.

Ekip hem kardeşini hem de şirketin paralarını kaybeden Anton’un izini sürer. Ömer, Anton’un çok daha acımasız hamleler yapacağının farkındadır.

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.

“TEŞKİLAT” KÜNYE

Yönetmen : Burak Arlıel

Senaryo : Teşkilat Yazı Grubu

Oyuncular : Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy)