Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinin 98. bölümünde Ömer ve Çetin karşı karşıya geldi!

Teşkilat dizisinin 98. bölümünde Ömer ve Çetin karşı karşıya geldi!

tarafından ker_def

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın 98.Bölümde neler yaşandı? Ömer, aniden karşısına çıkan adamın gizemini çözmek isterken kendini babasının mezarı başında buldu. Olanlara bir anlam veremeyen Ömer, babasından kendisi için gönderilen emanetle ilgili istediği bilgileri alamadı. Şirket’in Milli Muharip Uçağı ‘Kaan’ı hedef aldığı tespit edildi. Ekip uçakla ilgili ne planlandığını öğrenmek için dört bir koldan çalışmalara başladı.

Neslihan’ın konuyla ilgili gerçekleştirdiği güvenlik toplantısına katılan Çetin, toplantı sırasında Şirket’e bir takım verilerin iletilmesini sağladı. Çetin’le ilgili sezgilerinden dolayı huzursuz olan Ömer, Neslihan’a belli etmek istemese de Neslihan, Ömer ve babası arasındaki gerilimden oldukça rahatsız olduğunu dile getirdi.

Çetin’in, ‘Şirket’ tarafından kendisine verilen yeni görevde yine Kambur’la çalışacak olması hiç hoşuna gitmedi. Ömer ve Neslihan bir yanan da Kötü Komşu operasyonuna devam ederek Nedim ve İlay’ın katılmaları gereken bir davet olduğunu, burada kendilerine önemli bilgiler verileceğini öğrendi.

Hızla harekete geçen ekip Ömer ve Neslihan’ın davete Nedim ve İlay’ın yerine geçerek katılmasını sağladı. Şirket’in adamı olan Çetin bu görevde yer alırken Neslihan, her şeyden habersiz babasıyla iletişim kurduğunun farkında değildi. İkili deşifre olmadan daveti hızla terk etmek isterken Çetin’le karşılaştı.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de.