Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’dan çok haklı bir unutmama talebi!

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’dan çok haklı bir unutmama talebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat isimli dizinin başrol oyuncusu olarak 3. sezonda ekibe katılan Murat Yıldırım, Deniz Baysal ile iyi bir uyum sağladı. Dizinin hikayesine de büyük bir hareketlilik katan ve reytinglerin artmasını sağlayan Murat Yıldırım, hayranlarından büyük destek almaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün de tüm televizyon kanallarında yayınlanan ve Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçları için bağış toplanan yayında yer aldı. Birçok oyuncu arkadaşı ile birlikte programa katılan Murat Yıldırım, dizideki rol arkadaşı Deniz Baysal ile yine yan yanaydı.

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'dan çok haklı bir unutmama talebi! 7

Ünlü oyuncu, bu büyük deprem felaketini asla unutmamamız gerektiğini de hatırlattı. Murat Yıldırım, bu sözüyle de sosyal medyada çok konuşuldu.

Ünlü oyuncunun yaptığı açıklama şöyle: “Yardım toplarken ne yazık ki o soğuk betonların altında yaşamını yitirmiş insanlar var. Söylemesi de çok acı, düşünmek acı, seyretmek acı. Tabii ki hiçbirimizin acısı, orada yakınlarını kaybedenlerin acısı kadar olamaz.

Ne yazık ki bu tarz facialar, unutulmamalı ki bir daha minimum şekilde yaşanabilsin. Eğer deprem olmasaydı, şu anda o göçüğün altında kalan insanların birer programı vardı. Eğer unutursak, bu geceler daha karanlık olacak. Eğer biz unutursak, o betonların altı daha soğuk olacak. Lütfen unutmayalım.”