Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinin ekrana dönüşü, reyting zaferiyle karşılandı! Peki sosyal medyada ne oldu?

Teşkilat dizisinin ekrana dönüşü, reyting zaferiyle karşılandı! Peki sosyal medyada ne oldu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – 3. sezonuyla 2 Ekim Pazar akşamı ekrana dönüş yaptı TRT1’in Teşkilat dizisi. Ankara’da geçen hikayesi İstanbul’a taşınırken, dizinin başrollerinden Çağlar Ertuğrul’un gidişi ile üzülen izleyici, Murat Yıldırım’ın gelişi ile sevindi…

Yıldırım, Aziz dizisinin bitmesinden sonra kısa bir süre önce Teşkilat’ın kadrosuna katılmıştı. Bu seçimin ne kadar doğru olduğu da dizinin yeni sezon ilk bölümünden gelen reytingler ve izleyenlerin yaptıkları coşkulu yorumlarda görülüyor.

Üstelik geçtiğimiz sezon, aynı akşam yayınlanan Kanal D’nin dizisi Yargı’yı reytingde geçmeyi başaramayan Teşkilat’ın, ekrana döndüğü ilk akşam tüm kategorilerde Yargı’yı ikinci sıraya çekmesi ve zirveye oturması da büyük sürpriz oldu!

Yunus Emre Yıldırımer’in de kadrosuna dahil olduğu Teşkilat dizisi, çok hızlı bir şekilde başladı yeni sezona. Aksiyon sahneleriyle ilgiyle izlenen dizide Murat Yıldırım’ın gelişi de hikayeyi çok başka bir yere taşıdı. Diziye çok yakıştırılan oyuncu, Çağlar Ertuğrul’un oynadığı Serdar’ın ayrılışından sonra dizi ile ilgili endişeler taşıyan izleyiciyi de ilk bölümde umutlandırmayı başardı!

2 Ekim Pazar akşamı yayınlanan diziler hakkında gün boyunca pek çok sosyal medya paylaşımı yapıldı. Twitter, Instagram, Facebook, forumlar ve web sitelerinde yer alan paylaşımları karşılaştıran Adba.tv’nin rakamlarına göre,  Teşkilat 55 bin 300 iletiye konu olarak sosyal medyada da lider olmayı başardı!

Teşkilat dizisinin ekrana dönüşü, reyting zaferiyle karşılandı! Peki sosyal medyada ne oldu? 7

Tıpkı reyting tablosunda olduğu gibi Teşkilat dizisinin en yakın rakibi yine Yargı idi sosyal medyada da. Bu arada iki diziye rakip olmayı başaran gençlik dizisi Tozluyaka da hem reytinglerde hem de sosyal medyada hatırı sayılır bir destek alıyor. Pazar akşamlarının bundan sonra çok daha çekişmeli geçeceği, Teşkilat’ın ekrana hızlı dönüşü ile de anlaşılıyor. Yargı dizisi, ilk sezondaki birinciliği kaptırmış görünüyor ancak Teşkilat’ı da çok yakından takip etmekte! Bakalım ilerleyen haftalarda hem reytinglerde hem de sosyal medyada durum nereye gidecek?