Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü?

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 37. bölümü Pazar akşamı yayınlanan Yargı dizisinde olaylar öylesine bir yere doğru gidiyor ki tahminler de havada uçuşuyor! Dizinin senaristi Sema Ergenekon, usta kalemiyle Yargı dizisinin ikinci sezona hızlı bir giriş yapmasını sağladı. Dizinin yeni bölümleriyle birlikte Pazar akşamları ekrana kilitlenen izleyiciler, yepyeni ve tahmin edilmesi güç hikayelerin içine girdi ve sorular dönüp duruyor!

Sezon sonunda ‘6 ay sonra’ ibaresi ile Ceylin’in elinde bıçak, üstü başı kan içinde ofisine kaçışı, şok içinde ne yapacağını bilemez hali, Eren’in onu yakalayıp önce adli tıpa daha sonra emniyete götürüp sorgulaması çok başka olayların gelmekte olduğunun habercisiydi.

Şimdi Ceylin ve Ilgaz’ın o noktaya nasıl geldiğini izliyoruz adım adım. Olaylar o kadar dağınık ve karışık ki toparlamak için de adeta beyin yakıyor izleyenler! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ile birlikte dizinin oyuncularının performanslarıyla Yargı, her hafta yine merakla ve heyecanla izleniyor.

Ortaya bir kuyudan çıkan cesetler ve bu kişiler arasında Neva’nın da cansız bedeninin bulunması ile çok farklı bir hikaye çıktı. Sosyal medyada da izleyiciler pek çok tahmin yürütüyor. Ancak ilk sezonda tahminlerin pek tutmadığı çok başka gelişmeler yaşanmıştı. Bu kez izleyici bilmeceyi çözdü mü, yavaş yavaş çözüyor mu duygusu yaşatan mantıklı çıkarımlar yapmaya başladı izleyici.

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü? 15

Ceylin’in bilinmeyen bir kişi tarafından gönderilen not ile bir otel odasına gitmesi ve tam asansöre binecekken bir çiftin düğün fotoğraflarını çekmesini istemesi, öylesine bir olay gibi dursa da dikkatli izleyiciler, bu olayda asıl meselinin Ceylin’in parmak izini almak olduğu ipucunu yakalamış görünüyor! Sonradan çöpte çıkan parmak izinin Ceylin’e ait olacağı biliniyor. Yaşanan hiç bir gelişmenin tesadüf olmadığının da altı çiziliyor. Hatta Ceylin’in annesinin sürekli yaprak sarıp poğaça yapıp dolaba koymasının altında bile bir başka anlam olduğunu düşünenler var.

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü? 16

İzleyiciler, Sema Ergenekon’un ufak ufak hikaye içine bıraktığı izleri takip ederek bir sonuca ulaşmaya çalışıyor. Belki tahminleri bir kısmı tutacak ya da hiç ilgisi bile yok. Ancak olayların içinde başka olaylar olduğunu anlayan izleyici, hiç bir anı da kaçırmıyor artık!

Bu arada işlenen cinayetlerle ilgili ortaya çıkan bir gerçek, Eren ve Ilgaz’ın bir gerçeği farketmesini sağladı! Bulunan kemiklerin 2 yıl önce ortadan kaybolan bir aileye ait olduğunun ortaya çıkması ile birlikte Ilgaz, katilin bu ailedeki bireylere benzer kişilerden kafasında bir aile kurgulayıp onları öldürdüğü kanısında.

Kuyudan çıkan kişilerin fotoğraflarıyla aileyi eşleştiren Ilgaz, Neva da dahil olmak üzere katilin kafasında tüm aileyi oluşturacak benzer bireyler seçip öldürdüğü kanısına vardı. Ilgaz’ın “Evet kan bağı yok, yaşları aynı değil ama benzer. Cinsiyetler birebir tıpatıp tutuyor. Kendine bir aile oluşturuyor” sözleri sonrasında Eren’e bakışı ve bir anda kafalarında bir ışık yanması dikkatlerden kaçmadı.

Bazı izleyenler durumu tam kavrayamayarak gülümseten mesajlarla “Beynimiz yandı!” derken, pek çok izleyici de tahminlerini sıralamaya başladı bile!

İşte izleyicilerden gelen o tahminlerden bazıları…

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü? 17

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü? 18

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü? 19

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü? 20

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü? 21

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü? 22

Yargı dizisinde ne oldu öyle? Ilgaz ve Eren neye şaşırdı? Yoksa izleyici olayı çoktan çözdü mü? 23