Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin etkileyici fragmanı; Fox TV, atv ve Show TV’ye mesaj veriyor!

Teşkilat dizisinin etkileyici fragmanı; Fox TV, atv ve Show TV’ye mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Teşkilat dizisi başladığı zaman ne olduğunu herkes net bir şekilde gördü. Kefaret dizisi kısmen konumunu korusa da diğer tüm diziler büyük düşüş yaşadı. Kefaret de Teşkilat iyice güçlenince ciddi bir izleyici kaybı yaşamaktan kurtulamadı.

Pazar akşamları adeta ekranda tek başına güç gösterisi yapan Teşkilat dizisi için yeni sezonda şimdilik 3 önemli rakip görünüyor. İkimizin Sırrı isimli atv dizisi geçen ay başladı ve yoluna ortalama reytinglerle devam ediyor. Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri isimli diziler ise 12 Eylül Pazar akşamı ilk kez ekrana gelecek.

Teşkilat dizisinin ekrana dönüşü yaşanan aksaklıklar ve sağlık sorunları nedeniyle biraz gecikti. 2 hafta kadar geciken dizi aslında Fox TV ve Show TV’nin yeni yapımları için iyi bir fırsat olacak.

TRT1’den yapılan açıklamaya göre Teşkilat 26 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da 15. yeni bölümü ile ikinci sezona başlayacak. Dizinin fragmanı yayınlandı ve aksiyonu bol, heyecanlı bir dönem olacağına işaret edildi.

Fox TV, Show TV ve atv bu sezon pazar günleri iyi sonuçlar almayı planlıyor. Ancak Teşkilat dizisinin etkisi tüm bu planları bozabilir. Geçen sezon olduğu gibi diğer yapımlar ciddi reyting sorunları yaşayabilir.

Ancak bu sezon Teşkilat’ın işinin de kolay olmadığını söylemek lazım. Geçen sezona göre çok daha güçlü rakipler geldi ve pazar rekabeti hiç de kolay olmayacak.

İlk sezonunda heyecanın zirve yaptığı bir bölümle final yapan Teşkilat, 26 Eylül Pazar gününden itibaren yeni sezonunda heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Yapımcılığını TIMS&B Productions’ın yaptığı “Teşkilat”, kadroya katılan usta oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi, görsel efektleri ve nefes kesecek aksiyon sahneleri ile yine zirvenin sahibi olmaya aday.

Gürkan Uygun ve Hakan Boyav ile kadrosunu güçlendiren diziye başka isimlerin de katılması bekleniyor. İşte Teşkilat dizisinin herkesi etkileyen ikinci sezon fragmanı: