Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılacak ünlü oyuncuya çok sayıda teklif var!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılacak ünlü oyuncuya çok sayıda teklif var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dördüncü sezon heyecanı yaşanıyor. Adana’da çekimleri devam eden dizi, büyük rekabet yaşandığı için hikayesinde ve çekim alanlarında önemli yenilikler yaptı. Yeni sezonda İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş gibi iki önemli oyuncuyu kadrosuna katan dizideki ayrılıklar da dikkatleri çekiyor…

Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış’ın diziden ayrılmaları, başrollerin sayısının ikiye düşmesine neden oldu. Hilal Altınbilek, Züleyha karakteri ile yoluna devam ediyor ama Kerem Alışık da veda edecek isimler arasında yer alıyor.

Ali Rahmet Fekeli olarak ilk sezonun başlarından itibaren hikayede yer alan Kerem Alışık, 4-5 bölüm sonra dizide veda edecek. Bu veda ile birlikte dördüncü başrol oyuncusu da hikayeden ayrılmış olacak. Ümit karakterini canlandıran Hande Soral’ın da 103. bölümde ayrılacak olması ile birlikte dizi iki önemli karakteri daha kaybedecek.

Kerem Alışık’ın son dönemde TRT’de yaptığı program ile dikkat çekmesinin yanı sıra, farklı projeler için teklifler aldığı da ortaya çıktı. Usta oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova bittikten sonra yeniden setlere dönebilir.

Birçok teklif aldığı ifade edilen Kerem Alışık’ın ne yapacağını hayranları merak ediyor. Muhtemelen ünlü oyuncu, yeni bir dizi anlaşması yapıp yeni sezonda çok farklı bir karaktere hayat verebilir.