Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin yeni sezonu değişimlerle başlarken, izleyiciden yorumlar da gecikmedi!

Teşkilat dizisinin yeni sezonu değişimlerle başlarken, izleyiciden yorumlar da gecikmedi!

tarafından zk zk

2 Ekim Pazar günü yeni sezonu ile ekrana dönecek olan Teşkilat dizisinden gelen fragman, izleyenlerin heyecanını daha da arttırdı. Murat Yıldırım’ın diziye dahil olması ile birlikte aksiyon sahnelerindeki görüntüleri, dizinin takipçileri için meraklı bekleyişi arttırmakta.

Deniz Baysal, Murat Yıldırım, Gürkan Uygun, Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldıkları Teşkilat dizisi, ikinci sezon için geri sayımı başlattı! Yayın tarihinin açıklanması ile birlikte Teşkilat’ın Pazar akşamlarına yeni bir soluk getireceği sezonda bazı değişiklikler de gün yüzüne çıkıyor!

Teşkilat dizisinin yeni sezonu değişimlerle başlarken, izleyiciden yorumlar da gecikmedi! 10

İki sezondur hikayesi Ankara’da süren dizi, artık İstanbul’da çekilecek. Serdar’ın ölümünün ardından büyük üzüntü yaşayan izleyici için Murat Yıldırım’ın gelişi ayrı bir heyecan yaşatıyor.

Teşkilat dizisinden gelen fragman ise yeni sezondaki bazı değişikleri de göstermekte. Özellikle Murat Yıldırım’ın diziye katılmasını izleyenlerin olumlu karşıladıkları ve şimdiden başrollerde Deniz Baysal Yurtçu ile yakıştıkları yorumları yapılıyor izleyenler tarafından.

49. bölüm fragmanını izleyenler, dizinin aksiyonu yüksek sahnelerini etkileyici bulduklarını, sabırsızlıkla bölümü beklediklerini, Murat Yıldırım’ın diziye çok yakıştığını belirten mesajlarla destek vermeye başladılar.

Yeni sezonunda yepyeni isimlerle yoluna devam edecek olan Teşkilat dizisi, fragmanıyla izleyiciyi şimdiden yakalamış görünüyor. Sezondaki değişiklikleri olumlu karşılayan izleyenler, heyecanla bölümü beklediklerini belirtiyorlar.

Gelen yorumların genel olarak olumlu bir şekilde mesajlara yansıyor olması, Teşkilat dizisi için de büyük destek. Hikayesi İstanbul’a taşınan, başrol isimlerinden birisi diziden ayrılan, bambaşka isimlerin katıldığı dizi, büyük risklerle sezona başlıyor ama iddiasını da koruyor. Alıştığı dizide yapılan pek çok değişikliğe izleyicinin olumlu yanıt veriyor olması, sezona da güçlü başlayacağının bir göstergesi. En azından fragmanları izleyenler, diziyle ilgili olarak pozitif yöndeki mesajları ve destekleriyle dikkat çekiyorlar.

“Efsane geri dönüyor, sonunda geliyorlar, çok özledik” şeklinde mesajlar öne çıkıyor…

İşte o yorumlardan bazıları…

Teşkilat dizisinin yeni sezonu değişimlerle başlarken, izleyiciden yorumlar da gecikmedi! 11

Teşkilat dizisinin yeni sezonu değişimlerle başlarken, izleyiciden yorumlar da gecikmedi! 12

Teşkilat dizisinin yeni sezonu değişimlerle başlarken, izleyiciden yorumlar da gecikmedi! 13