Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun, rakipleri Rabia Soytürk ve Serra Pirinç’i resmen üçe katlayarak ilk sıraya yerleşti!

Su Burcu Yazgı Coşkun, rakipleri Rabia Soytürk ve Serra Pirinç’i resmen üçe katlayarak ilk sıraya yerleşti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen gençlik dizileri, son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Dizilerin genç kuşak oyuncuları da sıklıkla gündeme geliyor. Yeni sezonla birlikte diziler birer birer yayına giriyor ancak deneyimli abi ve ablalarının karşısında popülerlik mertebesini genelde son dönemde genç oyuncular taşıyor.

Yaz sezonundan gelen Duy Beni ve Tozluyaka’da oynayan isimler, yaz boyunca gündemden düşmemişti. Eylül sezonunda da devam eden iki dizinin genç oyuncuları, Kardeşlerim dizisinin oyuncuları ile sosyal medyada sürekli rakip hale geliyorlar.

Haftalık, aylık yapılan ölçümlemelerle beraber ortaya çıkan sonuçlarda durum çok değişmiyor son dönemde! Özellikle Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini oynayan Su Burcu Yazgı, son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında ön sırada geliyor. Sosyal medyada fanları tarafından gündemden düşürülmeyen bir isim. Dizide partner olduğu Onur Seyit Yaran ile Doruk ve Asiye çifti olarak çok seviliyorlar.

Son yapılan bir ölçümlemede, Su Burcu Yazgı Coşkun’un bir aylık bir dönemde rakiplerini ezici bir çoğunlukla geçerek sosyal medyada ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ tablosunda ilk sırada yer aldığı görülüyor!

Somera tarafından ileti sayılarına göre yapılan ölçümleme sonucu aşağıda yer alıyor. 15 Ağustos-15 Eylül dönemini kapsayan süre içeresinde Su Burcu Yazgı Coşkun adına gönderilen ileti sayısının 3 milyon 400 yaklaştığı görülmekte.

Su Burcu Yazgı Coşkun, rakipleri Rabia Soytürk ve Serra Pirinç'i resmen üçe katlayarak ilk sıraya yerleşti! 7

En yakın rakibi olan Tozluyaka dizisinin Ekim’i Rabia Soytürk’e gelen ileti sayısını Su Burcu Yazgı Coşkun’un üçe katlayarak geçtiği görülmekte. Hemen Soytürk’ü takip eden Serra Pirinç’in ileti sayısı da benzer. Pirinç de Tozluyaka’nın oyuncularından. Ona gelen ileti sayısı, Rabia Soytürk’e yakın. Ancak Su Burcu Yazgı Coşkun ile büyük bir fark duruyor aralarında!

Bu arada geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Destan dizisinin oyuncusu Ebru Şahin’in hala sosyal medyadaki benzer listelerde yer alıyor olması, oyuncunun popülerliğinin dizisi olsa da olmasa da hep sürdüğünün  bir göstergesi adeta! Şahin, ileti sayısı düşük olsa da listede 4. sırada yer alıyor. Bir sonra aylık tabloda yer alır mı bilinmez ancak yaz boyunca da ekranda olmasa da hep sosyal medyada konuşulan bir isim oldu.

Henüz dizisi yeni final yapan Cemre Baysel de yazın favori isimlerinden birisi oldu! Geçtiğimiz yaz Baht Oyunu isimli romantik komediden sonra bu yaz da Senden Daha Güzel dizisi ile ekrandaydı. Dizi ne yazık ki reytingleriyle sezonda devam etme imkanı bulamadı. Cemre Baysel ise bir aylık gelen ileti sayılarına bakılarak ‘En Popüler Kadın Oyuncu’ listesinde 5. sırada yer aldı…