Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerine kardeş geliyor! Üç kız arkadaşın hikayesi Fox TV’de!

Teşkilat ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerine kardeş geliyor! Üç kız arkadaşın hikayesi Fox TV’de!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tims&B tarafından yeni bir dizinin hazırlıkları yapılıyor. Ayşegül, Ece ve Gamze isimli 3 kız arkadaşın hikayesinin anlatılacağı yeni dizi büyük dikkat çekti.

Geçen sezon atv’de yayınlanan ve büyük ilgi gören Maraşlı dizisinin de yapımcısı olan Tims&B firmasının sahipleri Timur Savcı ile Burak Sağyaşar… Şu anda bu firmanın dizisi olan Teşkilat, TRT1 ekranında başarılı şekilde yoluna devam ederken, atv ekranında ise Bir Zamanlar Çukurova, 4. sezonu ile yine sadık izleyicisini kendisine çekiyor.

Yeni dizinin ismi olarak Ayşegül Harikalar Diyarında tercih edildi… Dizinin ismi bile edeta mesaj veriyor. 3 genç kızın hayatının anlatılacağı yeni dizi, sosyal medyanın gençler üzerindeki etkilerini de ortaya koyacak.

Nisan ayında izleyicilerle buluşması beklenen Ayşegül Harikalar Diyarında dizisi için oyuncu arayışlarına devam ediliyor. 3 kız arkadaşın yaşadıkları olaylarda birçok izleyici kendisinden parçalar bulacak. Sosyal medya sayesinde hayatı değişen Ece karakteri, günümüzün sosyal medya fenomenlerini hatırlatacak…

Kuaförlük yapan 2 genç kız ise, Ece’nin arkadaşları Ayşegül ve Gamze olacak… Ece’nin değişen hayatına rağmen, iki arkadaşı ise ekonomik zorluklar içinde mücadele edecek.

Bir yanda popülerlik ve sosyal medyanın gücünü göreceksiniz. Diğer tarafta ise süslenen hayatın gerçek yüzü olan, gençlerin hayatlarında karşılaştıkları ekonomik zorlukları ve geçinebilme çabasını ekranda izleyeceksiniz.

Günümüz gerçeklerinden birçok örneğin yer alacağı, sosyal medyanın gençler üzerindeki olumlu ve olumsuz yönlerin de hikaye içinde anlatılacağı bir dizi sizleri bekliyor. Yakında çekimlerine başlanacak olan projede kimlerin rol alacağı konusunda ise bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.