Ana sayfa Sosyal Medya Bugüne kadarki en başarılı dönem dizisi olarak kabul edilen Kulüp’ün perde arkası görüntüleri yayınlandı!

Bugüne kadarki en başarılı dönem dizisi olarak kabul edilen Kulüp’ün perde arkası görüntüleri yayınlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem Türkiye’de büyük gündem konusu olan, hem oyunculuklarıyla hem de dekor ve aksesuarlarıyla izleyiciyi büyüleyen Kulüp dizisinin perde arkası görüntüleri yayınlandı. Netflix Türkiye’nin paylaştığı video, diziyi izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Özellikle Salih Bademci’yi kariyerinin zirvesine taşıyan dizi hem oyunculukları hem hikayesi hem de dönemi başarıyla yansıtan kostüm ve dekorlarıyla herkesten tam not almıştı. Dizinin ilk kısmı altı bölümden oluşuyordu. Geriye kalan dört bölüm de yaklaşık bir ay önce Netflix’te yayınlanmıştı.

1950’li yılların Beyoğlu’nda geçen dizi o dönemin gece hayatını ve azınlıkların yaşadıklarını anlatıyordu. Dizi son derece başarılı bir şekilde ortaya çıkarılan kostüm ve dekoruyla o dönemi yansıtan en iyi yapımlardan biri olarak nitelendirilmişti.

Netflix Türkiye, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla İstiklal Caddesi’ni nasıl 1950’li yıllara geri döndürdüklerini gösterdi. Video, Kulüp’ün arkasındaki müthiş emeği ve teknolojiyi de ortaya koydu. İzleyiciler yaptıkları yorumda görüntülerden nasıl büyülendiklerini dile getirdi.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek’in yer aldığı Kulüp, altı bölümlük ilk kısmıyla ekrana geldiğinde büyük heyecan yaratmıştı. Matilda ve kızı Raşel’in hikayesinin ardında 1950’li yıllarda İstanbul’da yaşayan azınlıkların hayatını anlatan Kulüp dizisi bugüne kadar çekilmiş en başarılı dönem dizilerinden biri olarak kabul edildi.

3 bin 700 kostümün dikildiği Kulüp dizisi için, 10 terzi çalışmıştı. Gökçe Bahadır bu süreçte ladino dili, Salih Bademci ise şan dersi almıştı.