Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat ve Masumlar Apartmanı’nın iki flaş ismi Çağlar Ertuğrul ile Merve Dizdar aynı dizide buluştu!

Teşkilat ve Masumlar Apartmanı’nın iki flaş ismi Çağlar Ertuğrul ile Merve Dizdar aynı dizide buluştu!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz iki sezona damgasını vuran Teşkilat dizisinde Serdar karakteri ile başrolde yer alan Çağlar Ertuğrul çok başarılı bir süreç geçirdi. Diziye ikinci sezon finalinde veda eden oyuncu, yeni projesinde ise bir dijital diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Merve Dizdar ise TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı isimli dizide canlandırdığı Gülben karakteri ile çok beğenildi. Oyunculuk performansı ile övgüler alan Merve Dizdar da Magarsus dizisinin kadın başrolü oldu.

Ayrıca son dönemde yer aldığı projelere büyük katkılarda bulunan Berkay Ateş de yine aynı dizinin başrolünde yer alıyor. Oyuncu geçen sezon Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde Aras karakteriyle en son ekranda yer almıştı. 3 önemli oyuncunun başrolündeki diziden ilk bilgiler de geldi.

Teşkilat ve Masumlar Apartmanı'nın iki flaş ismi Çağlar Ertuğrul ile Merve Dizdar aynı dizide buluştu! 8

BluTV, yapımcılığı Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’e ait iddialı bir orijinal yapımı kullanıcılarıyla buluşturmak için hazırlıklara başladı.

Yamaç Okur’un ilk dijital projesi olacak Magarsus’un yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken dizinin senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme alıyor.

Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus’un başrollerini Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar paylaşıyor.

Teşkilat ve Masumlar Apartmanı'nın iki flaş ismi Çağlar Ertuğrul ile Merve Dizdar aynı dizide buluştu! 9

Ünlü oyuncular geçtiğimiz gün okuma provası için bir araya geldi. Senaryoyu heyecanla okuyan ekip sete çıkmak için gün sayıyor.

Magarsus yakında BluTV’de yayınlanacak.