Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Yasak Elma izleyicisinin gücü bu! Seyirci bastırdıkça yapım ekibi çaresiz kalıyor!

İşte Yasak Elma izleyicisinin gücü bu! Seyirci bastırdıkça yapım ekibi çaresiz kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine geçen sezon katılan ve Handan karakteri ile hikayeye renk katan Şebnem Dönmez, yeniden sete döndüğü için çok mutlu. Yasak Elma dizisinde final sezonu olarak ifade edilen altıncı sezonun çekimleri başladı.

Dizinin 147. yeni bölümü ise 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren Fox TV’de izleyicilerle buluşacak. Şebnem Dönmez de sete yeniden dönmenin keyfini ve yoğunluğunu yaşıyor. Tatil döneminde yurt dışında bir süre tatil yaptığını onun dışında ise Fethiye’de tatil yaptığını anlatan oyuncu, güzel bir dönem geçirdiğini anlattı.

Oyuncu, katıldığı bir davetten erken ayrılırken, sabah sete çıkacağını belirterek diziye verdiği önemi de gösterdi. Şebnem Dönmez, sette her şeyin yolunda olduğunu belirtti ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Heyecanlı, çok tatlı, eğleniyoruz. Güzel geçiyor, yoğun tabi bir taraftan. İzleyici çok seviyor Yasak Elma’yı ben de orada olduğum için çok mutluyum..”

İşte Yasak Elma izleyicisinin gücü bu! Seyirci bastırdıkça yapım ekibi çaresiz kalıyor! 7

Yasak Elma dizisinin altıncı sezona kadar gelmesinin altında yatan nedeni de anlatan Şebnem Dönmez, izleyicilerin çok sevdiği için yapım ekibinin diziyi bırakamadığını ifade etti. Bu nedenle sürekli oyuncu değişikliklerinin de yaşandığını belirten oyuncu, Yasak Elma ekibi ile çok güzel bir dönem geçirmekte olduğunu da vurguladı.

Şebnem Dönmez’in de söylediği gibi diziye gösterilen yoğun izleyici ilgisi, projenin de uzamasına neden oldu. Normalde beşinci sezonda final yapması beklenen dizi altıncı sezonda da devam etmesi kararlaştırılınca herkes şaşırmış ama sevinmişti. Ender karakterini canlandıran Şevval Sam’ın da ikna edilmesi ile birlikte, dizinin başrollerinde Berk Oktay dışında bir sıkıntı çıkmadı.

Berk Oktay, Çağatay karakteri ile iki sezon yer aldığı Yasak Elma’ya veda ederek, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrolünde yer almaya başladı. Yasak Elma dizi ekibi ise 19 Eylül itibariyle yeniden ekrana dönecek ve Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle de reyting rekabeti yaşanacak.