Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’a katılan Hakan Boyav’ın yeni bir dizisi daha var!

Teşkilat’a katılan Hakan Boyav’ın yeni bir dizisi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Teşkilat dizisine katılan isimlerden birisi Hakan Boyav oldu.1964 yılında İzmir’de dünyaya gelen usta oyuncu, başarılı performansları ile bugüne kadar birçok rolü canlandırdı.

Son yıllarda Payitaht Abdülhamid dizisindeki Mahmut Paşa karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ayrıca Maraşlı dizisinde Hurdacı ve Teşkilat’ta da Tövbekar isimli karakter ile izleyici karşısına çıktı. TRT1’in iddialı dizisi Teşkilat’a ikinci sezonda katılan Hakan Boyav’ın bir başka projesi daha ortaya çıktı.

Netflix için hazırlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dijital dizi projesinde Hakan Boyav’ın da rol alacağı ortaya çıktı. Çekimlerine başlanan dizi, ünlü yazar Perihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlandı.

8 bölüm sürecek olan dizinin çekimlerine Kapadokya’da devam ediliyor. Hakan Boyav da konuk oyuncu olarak dizide yerini aldı. Ayrıca Musa Uzunlar, Birand Tunca ve deniz Karaoğlu’nun da dizide yer alan isimlerden olduğu ortaya çıktı.

Melisa Sözen’in başrolünde yer aldığı dizinin senaryosunu Ertan Kurtulan yazdı.

Antalya’ya geçerek çekimleri tamamlayacak olan dizi ekibinin başında ödüllü yönetmen Ceylan Özgün Özçelik bulunuyor.