Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kalp Yarası dizisinde senaryoda değişiklik kararı alındı!

atv’nin Kalp Yarası dizisinde senaryoda değişiklik kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin başarılı bir hikayesi ve etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Dizide Ayşe ve Ferit’in hikayesi bir ara aşırı drama kaçınca izleyiciler eleştirmişti. İki karakterin yeniden aşka tutunmaları ise iyi bir geri dönüş oldu.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde bir değişiklik yapıldığı ortaya çıktı. Tanrısevsin’in canlandırdığı Ayşe karakterinin hayatını etkileyecek bir karakter geliyor. Daha önce bu karakterin Ayşe’nin babaannesi olması planlanıyordu. Ancak senaristler babaanne karakteri yerine bir büyükbaba karakterinin gelmesini daha uygun buldu.

Kalp Yarası dizisine Şahin karakteri yakında giriş yapacak. Karakteri kimin canlandıracağı henüz belli değil ve oyuncu arayışları sürüyor. Süreç Film’in ünlü bir isim ile anlaşarak Kalp Yarası dizisinin kadrosunu güçlendirmesi bekleniyor.

Senaryoda yaşanan bu değişiklik Ayşe karakterinin hikayedeki durumunu da etkileyecek. Antakya’da çekimlerine devam edilen Kalp Yarası dizisinin reytingleri bir miktar düşüş yaşadı. Senaryoda yapılacak yenilikler izleyici ilgisinin yeniden yükselmesine katkı sağlayabilir.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi de çok başarılı bir işbirliği içinde bulunuyor. Rollerin hakkını veren iki oyuncunun hem enerjisi hem de birbirlerine uyum sağlamaları başarının da gelmesinde önemli bir etken oldu.