Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın kahraman ajanı Çağlar Ertuğrul ne kadar mütevazi olduğunu gösterdi!

Teşkilat’ın kahraman ajanı Çağlar Ertuğrul ne kadar mütevazi olduğunu gösterdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in reytingleri altüst eden dizisi Teşkilat gücünü kaybetmeden yayınına devam ediyor. Bu hafta üçüncü kez reyting puanlarında 10’un üzerine çıkan dizi özellikle aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor. Dövüş sahneleriyle büyük övgü alan dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, bu başarının tüm ekibe ait olduğunu söyledi.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya’nın yer aldığı Teşkilat dizisinin dün akşam 20. bölümü yayınlandı. Geçen hafta en büyük rakibi olan Kanal D dizisi Yargı karşısında küçük de olsa bir reyting düşüşü yaşayan Teşkilat bu hafta tüm kategorilerde birinci oldu.

Teşkilat, bu hafta reyting puanlarında bir kez daha 10’un üzerine çıktı ve bu başarıyı bu sezon üçüncü kez elde etti. Yargı dizisinin müthiş çıkışına rağmen TRT1 dizisi tüm kategorilerde zirvede yer almayı bir kez daha başardı.

TRT 1’in reyting şampiyonu dizisi özellikle aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor. Çağlar Ertuğrul’un içinde yer aldığı dövüş sahnelerinin başarısı izleyicilerden büyük övgü alıyor. Dün akşam bölümde yayınlanan dövüş sahneleriyle bir kez daha yıldızlaşan Çağlar Ertuğrul büyük bir mütevazilik örneği gösterdi ve bu başarının sadece kendine değil tüm ekibe ait olduğunu vurguladı.

Teşkilat'ın kahraman ajanı Çağlar Ertuğrul ne kadar mütevazi olduğunu gösterdi! 7

Çağlar Ertuğrul kendisine yapılan övgüler karşısında sosyal medyada şu paylaşımı yaptı: “Elbette daha iyileri olur. Dövüş/aksiyon sahneleri tamamen takım işi.. dublörlerin becerisini, kameramanların çevikliğini, kurgucuları ve daha bir çok emeği geçeni de es geçmemek lazım.. onlara da tebrikler ve teşekkürler.”

Böylece Çağlar Ertuğrul mütevazi kişiliğini bir kez daha göstermiş oldu. Yakışıklı oyuncu bu yorumuyla izleyicilerin bir kez daha hayranlığını kazandı. Teşkilat yine aksiyon dolu sahneleriyle 7 Kasım Pazar akşamı TRT 1 ekranında olacak.