Ana sayfa Sosyal Medya Yalancılar ve Mumları izleyicisine veda etti. Ceren Moray ne söyledi?

Yalancılar ve Mumları izleyicisine veda etti. Ceren Moray ne söyledi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranında izleyicilerle pazar akşamları buluşan Yalancılar ve Mumları dizisi iddialı yapımlardan biri olarak ekran yolculuğuna başladı.

Ancak, Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Melike Güner, Burcu Gölgeder, Feyyaz Duman ve İsmail Demirci gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Yalancı ve Mumları dizisinin ekran macerası çok uzun sürmedi.

Güçlü konusu ve etkili oyuncu kadrosuna rağmen dizinin reytingleri çok düşük geldi. Pazar akşamları yayınlanan dizi, Teşkilat ve Yargı gibi iki önemli yapım ile rekabet edemedi ve dün akşam yayınlanan 5. bölümüyle final yaptı.

Yalancılar ve Mumları izleyicisine veda etti. Ceren Moray ne söyledi? 9

Ceren Moray da diziye instagram hesabından yaptığı paylaşımla veda etti. Oyuncu paylaşımına, “Başladığımız ilk günden itibaren uyum içinde, en güzelini hayal ettik birlikte; biraz her yola çıkış gibi aslında, biraz da bu şey bize özelmiş gibi biricik.

Yalancılar ve Mumları izleyicisine veda etti. Ceren Moray ne söyledi? 10

Yol kısa kaldı ama kocaman bir takım, en somut olanın dışında, her zaman “sen uçuşu hatırla” anındaydık ve harikaydık. Canım ekip hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum,mükemmeldiniz. Yolumuz uzun, içimiz ateş, görüşürüz be..” yazdı.

Yalancılar ve Mumları izleyicisine veda etti. Ceren Moray ne söyledi? 11

Aslında daha dizi başlamadan izleyici, yayın günüyle ilgili Fox TV’yi uyarmıştı ancak kanal uyarıları dikkate almayarak tutmayan dizileri bitirme politikasıyla Yalancılar ve Mumları dizisini de sonlandırdı.