Ana sayfa Yabancı Dizi The Affair 5. sezon fragmanı yayınlandı! Diziden yeni bir afiş de geldi!

The Affair 5. sezon fragmanı yayınlandı! Diziden yeni bir afiş de geldi!

tarafından zk zk

Tüm dünyada ve Türkiye’de de ilgi çeken diziler arasında yer alan The Affair’in 5. ve final sezonundan çarpıcı bir tanıtım yayınlandı. Dizinin yayına girmesinden önce, 5. bölüm afişi de yayında.

The Affair dizisi, 2014 sezonunda yayına girmişti. ShowTime’nin ödüllü dizisi, ilginç hikaye anlatım şekli ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

25 Ağustos’ta başlayacak olan 5. sezonuyla da final yapacak. Geçtiğimiz aylarda dizinin son sezonundan ilk tanıtım yayınlanmıştı.

26 Ağustos’ta FoxLife Türkiye üzerinden izlenebilecek olan serin final sezonundan bir poster ve yeni bir video tanıtım daha yayınlandı. “Where does it end” sloganıyla yayınlanan posterde Noah ve Helen odak noktası haline gelmiş.

Ünlü oyuncu Joshua Jackson’ın canlandırdığı Cole ile evli olan Allison (Ruth Wilson), bir trajedinin ardından evliliğindeki ve hayatındaki parçaları birleştirmeye çalışan genç ve güzel bir garsondur. New York’ta hem yazarlık hem de öğretmenlik yapan Noah’ın (Dominic West) ise mutlu bir evliliği vardır. Eşi Helen ( babasının Long Island’daki malikanesinde tatil yapan Noah, burada Alison ile tanışır. Tanışmanın ardından yasak bir ilişki yaşamaya başlayan Noah ve Alison’ın ilişkilerini Helen öğrenir ve Whitney’nin ortadan kaybolması ile ortam iyice gerilir ve olaylar gelişir. Bu izlek üzerine beş sezon inşa eden dizinin yaratıcıları Hagai Levi ve Sarah Treem dördüncü sezonda hikayenin bel kemiğini kıracak kadar güçlü bir sezon finali yapmışlardı. Serinin sevenleri “Daha da nerede bitecekti?!” sorusuyla yeni sezonu karşılamaya hazırlanıyor.

The Affair 5. sezon fragmanı yayınlandı! Diziden yeni bir afiş de geldi! 7

Dominic West, Maura Tierney, Sanaa Lathan, Julia Goldani Telles ve Jadon Sand son sezonda da yer alacak. Final sezonunun kadrosuna bildiğiniz üzre True Blood dizisinden aşina olduğumuz Anna Paquin de katıldı. Paquin, Alison ve Cole’un kızı Joanie Lockhart’ın yetişkin halini oynayacak. Joanie, annesine neler olduğunun peşine düşecek. İşte bu tanıtımda ilk kez Alison’un kızının genç bir kadın olduğu anları da görüyoruz.