Ana sayfa Dizi Haberleri Tipi gitti ama bu sayede Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı’na yine çelme taktı!

Tipi gitti ama bu sayede Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı’na yine çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden dün akşam bir ünlü ayrıldı… Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir’in vedası üzücü oldu. Dizinin hayranları Tipi’nin ölümüyle sarsıldı belki ama reytinglerde de dizinin birinciliğe ulaşmasında bu sahneler çok önemli bir rol oynadı.

Salı akşamları Masumlar Apartmanı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz arasındaki müthiş reyting yarışında yine kozlar paylaşıldı… EDHO, tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler elde etti ve iki haneye yaklaşan oranıyla TRT1’in dizisinin önüne geçti ve birincilik kürsüsüne oturdu. Tipi karakterinin ayrılığı diziye birincilik getirmiş oldu. EDHO, AB ve ABC1 kategorilerinde de ikinci sıradaki yerini aldı.

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı ise yine muhteşem performanslar ortaya koydu. Dizinin güçlü hikayesi ve başarılı oyunculukları ile ilgi görmeye devam ettiğini reyting sonuçları da gösteriyor.

Masumlar Apartmanı totalde belki iki haneli oranların altında ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın da gerisinde kaldı ama AB ve ABC1 kategorilerinde iki haneli oranlar elde ederek birincilikleri de eline aldı.

Tipi gitti ama bu sayede Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı'na yine çelme taktı! 7

Başladığı günden bu yana yüksek performans sergileyen Masumlar Apartmanı, bir haftayı daha iki birincilik ile geçti. Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisi başarılı performansları ile yine sosyal medyanın gündeminden düşmedi. Tansel Öngel’in hikayeye dönüşü de dizi hayranlarını çok memnun etti.