Ana sayfa Güncel Haberler Tolga Sarıtaş asparagası hala Çukur’un da Sarıtaş’ın da başında dert!

Tolga Sarıtaş asparagası hala Çukur’un da Sarıtaş’ın da başında dert!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube üzerinden bir kanaldan yapılan asparagas bilgilendirmenin birçok internet sitesine yayılması hadisesi son 1 haftanın dikkat çeken gelişmelerinden birisiydi.

Tolga Sarıtaş’ın adı kullanılarak, medyayı bilinçli bir şekilde hata yaptırma hedefiyle oluşturalan bir içerik, sonradan bu içeriği oluşturanların özür dilemesine rağmen hala basında malzeme olmaya devam ediyor.

Çivi isimli karakter ile Tolga Sarıtaş’ın Çukur’a katılacağı asparagası hem birçok internet sitesinde yayınlandı hem de gazetelerin özellikle internet versiyonlarını süsledi.

Ancak bu haber asparagastı. Tolga Sarıtaş’ın ajansı da bunun doğru olmadığını instagram üzerinden duyurdu. Ancak hala konu gündemde kalmaya devam ediyor.

Aras Bulut İynemli’ye de Tolga Sarıtaş’ın diziye gelip gelmeyeceği soruldu. İynemli, “Onları biz de haberlerden gördük” diye yanıt verdi.

Tolga Sarıtaş asparagası hala Çukur'un da Sarıtaş'ın da başında dert! 7

Ancak haberi yapan ve bu asparagası yayan birçok internet sitesinin hala doğruları aktarmaması, bu konu üzerinden reyting elde etmeye çaba harcaması ibretlik bir gerçeği de gözler önüne seriyor.