Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisindeki iki güzel partneri çok şanslı!

Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisindeki iki güzel partneri çok şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş hayranları büyük bir heyecan ile Baba isimli Show TV dizisini bekliyor. İlk fragmanın yayınlanması ile birlikte heyecan da arttı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer aldığı Baba dizisinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın derinlikli bir hikaye oluşturması ve birçok karakterin kendi hikayeleri ile yer alacağı projenin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Dizi hayranları Tolga Sarıtaş’ın partnerlerini de çok merak ediyor.

Dizide Kadir Saruhanlı karakterini canlandıracak olan Sarıtaş’a iki genç ve güzel oyuncu eşlik edecek. Büşra karakterinde Kadir Saruhanlı’nın kardeşini Özge Yağız canlandıracak. Yemin dizisi ile kısa sürede parlayan Özge Yağız, geçen sene ise önce Sol Yanım isimli dizide ardından da İçimizden Biri isimli yapımda başrolde yer aldı.

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisindeki iki güzel partneri çok şanslı! 7

Yetenekleri ve güzelliği ile göz dolduran Özge Yağız adına Baba dizisi kariyerinde çok önemli bir yerde yer alacaktır. Oyuncunun iyi bir çıkış yapmasını bekleyen hayranları da yeni dizisinden çok umutlu.

Tolga Sarıtaş’ın dizideki bir başka kadın partneri ise Beril Pozam olacak. En son Ada Masalı isimli Star TV dizisinde çok başarılı bir iş çıkartan Beril Pozam, İdil karakteri ile gönülleri bir kez daha kazandı.

Afili Aşk isimli romantik komedi dizisinde canlandırdığı Nazmiye karakteri ile dizi setlerinde görünmeye başlayan Beril Pozam, geçen yıl ise Star TV’de Akrep ve Exxen’de ise Olağan Şüpheliler isimli dizilerle kendisini geliştirdi.

Ada Masalı dizisindeki başarısı sayesinde Baba dizisinde de kadın başrollerden birisi olan Beril Pozam, Tolga Sarıtaş’ın yeni partneri olarak da sosyal medyada isminden konuşturdu. Genç oyuncu adına Baba dizisi kariyerinin en büyük çıkışlarından birisi olabilir.