Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinde Doruk ve Asiye sevindirecek, Oğulcan üzecek!

Kardeşlerim dizisinde Doruk ve Asiye sevindirecek, Oğulcan üzecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. atv’nin sevilen dizisi, Gönül Dağı’nın yanı sıra şimdi de tv8’de başlayan Survivor All Star 2022 programı ile yarışmak durumunda kaldı.

Survivor, 15 Ocak Cumartesi günü gün ikincisi olarak başlangıç yaptı. Kardeşlerim dizisi ise bu nedenle üçüncü ve dördüncü sıraları elde edebildi. Dizinin bir miktar reytinglerinin de düştüğünü gözlemliyoruz. Hikayede ise çok hareketli ve izleyicileri memnun edecek gelişmeler yaşanacak.

Özellikle de Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un daha çok öne çıkacağı bölümler geliyor. Asiye ve Doruk karakterlerinin yeniden sevgili olması ve birbirlerine tutunmaları izleyicilerin heyecanını artırdı.

Kardeşlerim dizisinde Doruk ve Asiye sevindirecek, Oğulcan üzecek! 8

Kardeşlerim dizisinin 22 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan 36. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Asiye ve Doruk aşkının yeniden alevlenmesi çok olumlu karşılandı. İzleyiciler heyecanla ikilinin romantik sahnelerini beklediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Sosyal medyada AsDor etiketi ile binlerce paylaşım yapıldı ve Kardeşlerim dizi hayranları yeni dönemin aşkla dolu olmasını bekliyor.

Dizide bir başka önemli gelişme ise Oğulcan karakterinde yaşanacak. Adam yaralamadan gözaltına alınan Oğulcan, Harika’dan destek buluyor ve arkadaşlarından da kendisini kurtarmasını istiyor.

Fragmanı izleyen bir dizi hayranı şu yorumda bulundu: “Doruk ve Asiye’nin barışması çok tatlı. Onlar barıştı diye sevinirken, Oğulcan’ın tutuklanması… Hangi duyguyu yaşayacağımı şaşırdım. Ancak Harika’nın yanında olması çok iyi.”

Kardeşlerim dizisinde Doruk ve Asiye sevindirecek, Oğulcan üzecek! 9

Ömer’in şaşırtan çıkışları ve Oğulcan’ın duygusal anları ise dizinin dram yönünü güçlendirecektir. Cihan Şimşek’in canlandırdığı Oğulcan’a ne olacağını dizi hayranları merakla beklerken, genç oyuncu da inandırıcı performansı ile göz dolduruyor.

İşte Kardeşlerim dizisinin 36. yeni bölümünden ilk fragman: