Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman setleri özledi ve geri dönüyor!

Tolgahan Sayışman setleri özledi ve geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, geçen yıl bu dönemlerde Şeref Sözü isimli Show TV dizisinin heyecanını yaşıyordu. Dizi için Dikili karşısında bir ada kiralanmış ve büyük bir prodüksiyon ile ortam hazırlanmıştı. Tolgahan Sayışman ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı Şeref Sözü dizisi de çok iddialı bir şekilde ekrana gelmişti. Ancak dizinin reytinglerinin çok düşük olması ve 4. bölümde yayından kaldırılması büyük bir talihsizlik oldu.

Tolgahan Sayışman yaşadığı bu hayal kırıklığının da etkisiyle yeni bir karar alarak uzun süre televizyon dizilerinde yer almayacağını duyurdu. Yapımcı tarafına geçen ve kurduğu şirket üzerinden de dijital diziler hazırlamaya başlayan oyuncu, şimdi ise çok farklı bir proje için yeniden setlere dönüş yapacak.

Tolgahan Sayışman, Aynasız isimli sinema filmi için hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncunun sahibi olduğu Han Medya Yapım’ın ikinci projesi Aynasız isimli film olacak. Limin isimli 2 sezonluk mini dizinin çalışmalarını tamamlayan yapım ekibi şimdi de yeni sinema filmi için hazırlık yapıyor.

Senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz’ün yazdığı Aynasız isimli film aşk ve romantizm içeren bir polisiye komedi olarak hazırlandı… Bülent İşbilen yönetmen olarak yer alacak. Tolgahan Sayışman projenin erkek başrolüne hayat verecek.

Filmin çekimleri için aksiyon sahnelerinde usta oyan Güney Koreli bir teknik ekibin de Türkiye’ye geleceği ortaya çıktı.

Tolgahan Sayışman çok önem verdiği proje için kesenin ağzını açtı ve ortaya çok iyi bir sinema filmi çıkmasını istiyor. Oyuncu arayışları devam ederken, Ekim sonunda ekibin sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor. 2022 yılında izleyicilerin karşısına çıkacak olan Aynasız isimli filmin çekimleri; İstanbul, Marmaris ve Antalya’da yapılacak.